17 lipnja, 2024 3:28 pm

Xiaomi otkriva prve uređaje koji će dobiti Android 15 i HyperOS 2.0

Andrija Jovićević

Xiaomi, kao i drugi proizvođači telefona, priprema se za integraciju najnovijih značajki Androida 15 u svoja korisnička sučelja. Trenutno testiraju Android 15 beta verziju i planiraju uvesti HyperOS 2.0, koji će zamijeniti MIUI na pametnim telefonima.

Prvi uređaji koji dobivaju HyperOS 2.0 i Android 15

HyperOS 2.0 predstavlja novi korak u Xiaomi-jevom softverskom razvoju, stvarajući kohezivniji ekosustav. Očekuje se da će donijeti poboljšanja temeljena na prvoj verziji. U Android 15 beta program uključeni su Xiaomi 14, Xiaomi 13T Pro i Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, omogućujući korisnicima ovih uređaja rano iskustvo novog sustava.

Sigurnosni centar i transparentnost ažuriranja

Xiaomi održava transparentnost putem svog Sigurnosnog centra, gdje korisnici mogu pratiti raspored ažuriranja i status svojih uređaja. Centar također uključuje AER program koji identificira uređaje pogodne za poslovnu upotrebu s produženom podrškom za sigurnosna ažuriranja.

Potencijalne prednosti HyperOS 2.0 i Android 15

Nadogradnja donosi poboljšano korisničko iskustvo, bolju sigurnost i integraciju značajki, te poboljšani ekosustav. Međutim, korisnici bi mogli naići na krivulju učenja zbog promjena u sučelju, probleme s kompatibilnošću aplikacija i razlike u vremenskom okviru za ažuriranje.

Ovaj sažetak ističe ključne informacije o nadolazećim ažuriranjima Xiaomi uređaja s Androidom 15 i HyperOS 2.0.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Platforma X dozvoljava pornografiju

Platforma X (nekadašnji Twitter) ažurirala je  smernice, kako bi korisnicima omogućila “delenje  golotinje i seksualnog …