20 svibnja, 2024 10:54 pm

Vipnet partner pilot projekta Ministarstva znanosti i obrazovanja

Pripremio: Andrija Jovićević

Kao partner pilot projekta Kurikularne reforme pod nazivom “Škola za život” Ministarstva znanosti i obrazovanja, koji za cilj ima dodatno razviti digitalne kompetencije učenika, Vipnet je učenicima i učiteljima 74 osnovne i srednje škole omogućio pristup digitalnim obrazovnim sadržajima uz bežični pristup internetu.

Eksperimentalnim programom na samom početku nove školske godine obuhvaćeno je 8 500 učenika i 2 000 učitelja i školskih djelatnika iz cijele Hrvatske. Uz besplatnu SIM karticu, besplatan pristup stranicama s obrazovnim sadržajem, 2GB mjesečnog prometa koji je nužan za istraživački rad učenika u nastavnom procesu, posebna Vip tarifa Škola za život nudi i jednostavnu nadopunu računa u kojoj se svaki dodatni GB naplaćuje 5kn.

Dodatna ponuda za učenike i roditelje – 10 puta više MB od vrijednosti bona i popust na novi mobitel

Osim toga, Vipnet je pripremio i dodatne dvije ponude za učenike i roditelje. Kako bi im se osigurao dodatni podatkovni promet za učenje uz interaktivni sadržaj, prilikom svake nadoplate Vipme računa bonom učenici će dobiti deset puta više MB od vrijednosti bona. Primjerice za bon od 15 kuna dobivaju 150 MB, a za bon od 100 kuna 1 GB prometa.

Roditelj ili skrbnik školaraca koji su uključeni u pilot projekt Ministarstva znanosti i obrazovanja mogu iskoristiti jedinstvenu Vip ponudu i ostvariti pravo na popust prilikom kupnje novog mobilnog uređaja. Ponuda vrijedi za sklapanje novog ugovora s ugovornom obvezom na 24 mjeseca, a moguće ju je realizirati isključivo pozivom na broj 0800 913 039.

Ulaganjem u razvoj digitalnih kompetencija najmlađih uzrasta te najmoderniju infrastrukturu i mrežne tehnologije, koji su preduvjet za provedbu programa „Škola za život“, Vipnet ujedno doprinosi i gospodarskom razvoju Republike Hrvatske.

Izvor: A1

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

AGON by AOC širi svoju novu G4 gaming seriju

Piše: Darko Brlečić AGON by AOC – jedan od vodećih svjetskih brendova gaming monitora i …