25 lipnja, 2024 6:55 am

Viber počeo uvođenje pretplate!

 


Jedna od najpopularnijih aplikacija za dopisivanje i video pozive Viber odlučila se za uvođenje pretplate. Čelnici su odlučilida uvede pretplatu koja će se zvati Viber Plus. Crna Gora je prva zemlja na svetu koja će imati ovu premijum uslugu koja će koštati 1,99 dolara mesečno.Pretplata uključuje korišćenje aplikacije bez reklama, mogućnost pristupa stikerima koji se plaćaju, promenu ikone aplikacije i tehničku podršku.

Potencijalni korisnici Viber Plus usluge  imaće verifikacioni bedž uz profilnu sliku, kojim aplikacija potvrđuje da su oni premijum pretplatnici.Rakuten je istakao da pretplata nije obavezna, ali će oni koji se pretplate imati određene pogodnosti. Opcija će se prvo pojaviti na telefonima korisnika u Crnoj Gori, Češkoj, Kuvajtu, Švajcarskoj i Australiji, a kasnije će biti dostupna širom sveta.

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Xiaomi otkriva prve uređaje koji će dobiti Android 15 i HyperOS 2.0

Andrija Jovićević Xiaomi, kao i drugi proizvođači telefona, priprema se za integraciju najnovijih značajki Androida …