23 lipnja, 2024 6:07 am

Tricolor TV i Eutelsat startali sa satelitskim kanalima na mobilnim uređaima

Nova usluga koja omogućuje kvalitetno gledanje TV kanala na mobilnim uređajima na javnim mjestima u Rusiji

Tricolor TV,  ruski TV operater  jedan od vodećih TV operatora u Europi, poduzima daljnji korak u širenju publici inovativnom uslugom Territoria Tricolor, pokrenutom u partnerstvu s Eutelsat Communications (Euronext Pariz: ETL).

Nova satelitska usluga omogućava potrošačima u hotelima, zračnim lukama, željezničkim stanicama i ostalim javnim prostorima da imaju besplatni Wi-Fi pristup TV kanalima na svojim mobilnim uređajima bez konzumiranja njihovih mobilnih podataka. Operatori javnih objekata moći će organizirati besplatan pristup ponudi 50 Tricolor TV kanala. Usluga je dostupna i vlasnicima kafića, bolnicama, benzinskim postajama i  trgovačkim centarima, što im omogućuje da poboljšaju svoj odnos s klijentima koji mogu iskoristiti kvalitetno iskustvo gledanja na svojim mobilnim uređajima za kratko razdoblje koje provode na mjestu ,

Da bi pristupili Territori Tricolor, krajnji korisnici mogu instalirati mobilnu aplikaciju Smotri TV dostupnu bez Apple App Storea ili Google Playa i spojiti se na Wi-Fi mrežu prijavljenu za uslugu i označavanje njezine dostupnosti. Territoria Tricolor dostupan je za 1500 rubalja mjesečno za poslovne korisnike u dostupnosti satelita EUTELSAT 36C koji pokriva europski dio Ruske Federacije.

Na temelju Eutelsatove SmartBEAM tehnologije, ova jedinstvena ponuda u Rusiji koristi pristupnik koji je konstruirao i izgradio NEOTION radi emitiranja satelitskih kanala na mobilne uređaje putem lokalne Wi-Fi mreže.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Photo credit: GETTY IMAGES

InterSAT odabrao Eutelsat za proširenje svojih satelitskih usluga u Africi

Andrija Jovićević Dugogodišnje partnerstvo za pružanje satelitskih usluga u Središnjoj i Istočnoj Africi putem EUTELSAT …