23 lipnja, 2024 6:37 am

Toshiba objavljuje spremnost za Windows 10 te rokove nadogradnje za nove i postojeće modele

Toshiba  Windows 10

  • Besplatna nadogradnja[1] na Windows 10 na nove modele iz 2015. kreće od 29. srpnja
  • Nadogradnja je dostupna za postojeće korisnike, koji mogu iskusiti Windows 10 od njegove dostupnosti
  • Novi modeli optimizirani za Windows 10 dolaze s tipkom za brz pristup usluzi Cortana

 Toshiba Europe GmbH danas objavljuje nadogradivost na Windows 10 za sve svoje nove Windows uređaje, s početkom od 29. srpnja 2015. Dodatno, većina od postojećih uređaja iz 2013. i 2014. također će biti nadogradivi od 29. srpnja. Nadogradnju na Windows 10 besplatno nudi Microsoft Corp. u razdoblju jedne godine od opće dostupnosti1.

Sandor van der Ham, potpredsjednik odjela B2C računala, potrošačkih proizvoda i usluga u kompaniji Toshiba Europe GmbH rekao je: “Oduševljeni smo što našim kupcima možemo dati priliku da dožive Windows 10 od prvog dana dostupnosti, kako na našim novim, tako i na postojećim modelima. Blisko smo surađivali s Microsoftom kako bismo omogućili da naša gama proizvoda u 2015. bude prilagođena svim prednostima sustava Windows 10 te smo vrlo uzbuđeni zbog njegovog predstavljanja tržištu. Kupci će imati slobodu doživjeti najbolje, kako od svog Toshiba uređaja, tako i od najnovijeg operativnog sustava Windows.“

Usko smo surađivali s Toshibom tijekom cijelog putovanja Windows 10 te smo oduševljeni novim dizajnima koji će dodatno poboljšati iskustvo Cortane te bolje prikazati ostale ključne značajke sustava Windows 10,“ rekao je Peter Han, potpredsjednik odjela za globalni OEM marketing u Microsoftu. „Svojim hardverskim inovacijama, Toshiba doista pruža jedinstvena iskustva svojim korisnicima.“

Od 29. srpnja, nadogradnja je dostupna besplatno za sve Toshibine Windows proizvode iz linije za 2015., uključujući i obitelji Satellite C, Satellite L, Satellite P, Satellite Radius 15 te Satellite Click Mini, predstavljene ranije ove godine. Izrađen za prednosti glavnih značajki sustava Windows 10, mnogi od novih modela uključuju hardver i komponente koje omogućuju glatke performanse, kao i dvostruke mikrofone za najbolje iskustvo Cortane[2] – optimizirano čistim snimanjem glasa te tipkom za brz pristup pokretanju tog Microsoftovog digitalnog asistenta. Cortana upoznaje svog korisnika i pomaže mu organizirati život, bez obzira informira li ga o zastojima u prometu, pruža intuitivniju pretragu Interneta ili podsjeća na nadolazeća događanja.

Korisnici s modelima iz postojećih linija iz 2014. moći će iskusiti Windows 10 s njegovom općom dostupnošću, a kod većine modela nadogradnja će biti dostupna odmah. Toshiba će podržati i nadogradnju na Windows 10 i kod modela linije iz 2013, izradom ažuriranih drivera i ostalog softvera, što će biti dostupno unutar šest mjeseci od opće dostupnosti sustava.

[2] Dostupnost usluge Cortana, kao i korisničko iskustvo, ovise o tržištu

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …