19 svibnja, 2024 1:27 pm

Tele2 slavi 10 godina i dijeli 818 352 poklona

samo slika

 

 Od danas pa do kraja listopada svi korisnici Tele2 usluga mogu dobiti svoj poklon povodom proslave 10 godina Tele2 u Hrvatskoj. Za sve privatne i poslovne korisnike, za sve bonaše i pretplatnike pripremljeni su pokloni na odabir. Svaki korisnik može odabrati između 100 minuta, 100 SMS poruka ili 1 GB, te slanjem odgovarajuće ključne riječi na broj 13095 aktivirati svoj poklon.

„Veliki, jubilarni 10. rođendan proslavljamo zajedno s našim korisnicima, bez kojih danas ne bismo bili to što jesmo. Gledajući unatrag deset godina, danas s ponosom mogu izjaviti da u skladu sa svojom misijom, Tele2 na hrvatskom tržištu nastavlja pružati cjenovno najpovoljnije telekomunikacijske usluge svim svojim korisnicima. Ova godina je izuzetno značajna za nas, jer smo krenuli u novi veliki investicijski ciklus koji će kada bude završen značajno unaprijediti korisničko iskustvo na svim područjima. Želim zahvaliti svim našim korisnicima na vjernosti te im poručiti da u budućnosti mogu očekivati još više od Tele2“, izjavila je Malin Holmberg, predsjednica Tele2 Hrvatska prigodom predstavljanja rođendanske kampanje.

Bonaši svoj poklon mogu koristiti 30 dana od dana aktivacije, a pretplatnici svoj poklon mogu  koristiti do kraja mjeseca listopada.

Ključne riječi za SMS aktivaciju rođendanskih poklona na broj 13095 su: POKLONGIGA za 1 GB podatkovnog prometa, POKLONSMS za 100 SMS poruka i POKLONMINUTE za 100 minuta razgovora.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Kineske tv kompanije vodeće u Rusiji

Kineski brend Haier istisnuo je korejski Samsung sa vodećeg mesta na ruskom TV tržištu. Po …