18 lipnja, 2024 5:28 am

Technisat predstavlja prijemnik DIGIT ISIO STC+

Autor: Andrija Jovićević

TechniSat UHD rec1

TechniSat je u Belinu na IFA sajmu predstavio svoj prvi UltraHD prijemnik pod oznakom DIGIT ISIO STC+. Prijemnik prima i obrađuje zahvaljujući podršci najnovije standarde (HDMI sa 4K 50/60p/HDCP 2.2/H.265/HEVC) kada su dostupni 4K TV programi koji se emitiraju putem satelita i 4K video sadržaja iz vanjskih medija ili preko mreže. Kad spojite prijemnik na odgovarajući UHD Smart televizor doživljavate sliku u punoj rezoluciji UltraHD-a, a time i maksimalnu kvalitetu slike.

TechniSat DV010_kfweb_3-fach_TwinTuner_001Prijemnik posjeduje tri dvostruka tunera za prijem TV i radio programa, preko DVB-S2, DVB-C i DVBT/T2. Dakle, čak i više aplikacija može pratiti istovremeno npr. možete gledati jedan program, a drugi program istovremeno se snima.

TechniSat UHD 1

  DIGIT ISIO STC +prima i obrađuje pored buduće UHD TV programe ili video, i naravno trenutni SD i HD sadržaja. Zahvaljujući UHD upscalingu možete iskusiti da sadržaj koji nije UHD sadržaj, kao što su standardni (HD) televizijskih programa odnosno streaming videa gledate sa poboljšanom kvalitetom slike. Kad prijemnik radi upscaling vrijedi sljedeće: Što je bolja kvaliteta sadržaja, bolji su rezultati Upscalera (poboljšanja kvalitete slike iz SD-a ili HD-a na UHD).

TechniSat DV010_kfweb_UHD-4K-Upscaling_001

Predviđena cijena za ovaj TehniSatov prijemnik je 399,99 Eura. Više specifikacija o ovom prijemniku i testu možete vidjeti za izlaskom na stranicama našeg portala.

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

DreamBox se vratio!

Autor: Andrija Jovićević DM520 for DVB-S2/C/T2 (H.265 support) i IP  Dvje godine Dreamboxa nije bilo …