13 lipnja, 2024 11:26 pm

„Surface Phone“ imati će Intelov procesor

Autor: Nino Krstačić

pp3

Do sada smo uvijek imali prilike vidjeti i pisati o pametnim telefonima, phabletima te tabletima koji su u sebi imali procesore i chipsete namijenjeni svojim primarnim zadaćama tzv. „mobilne procesore“. Ipak prema svemu sudeći čini se kako će Microsoft to uskoro i promijeniti. Premda za sada nije i potvrđeno poznati Twitteraš @evleaks kazuje kako je sve izglednije vidjeti Surface Phone i to vrlo uskoro.

https://www.youtube.com/watch?v=OopxJCjf6kQ

Iste navode potvrđuje i sa fotografijama odnosno renderima nadolazećeg pametnog telefona od čijih se posebnosti sada samo može navesti punokrvni Intelov procesor kao i Windows 10 Mobile. S druge pak strane ovdje se postavlja pitanje koja će autonomija i kapacitet pripadajuće baterije dolaziti s obzirom na punokrvni Intel, to će nam svakako pokazati nadolazeće razdoblje.


Vezani članci:

Novi val zapošljavanja mladih u Microsoftu

LG G6 ide tragom Samsungova “promašaja”

Apple iOS 10 na 60% uređaja dok iOS 9 postepeno opada

 

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …