17 lipnja, 2024 3:13 pm

Startuje nova društvena mreža Nospace

 

​Nova društvena mreža Nospace koja cilja na mlađu populaciju, počinje sa radom u junu (lipnju). Nospace još  zovu  “najdruštvenijom društvenom mrežom”, jer  im je prioritet interakcija između korisnika.Nospace je napravila Tifani Žong, koja pripada “generaciji Z”, iz kompanije navode da je ,već je 500.000 ljudi na listi čekanja što će biti vetar u leđa već na startu.

Aplikacija zasnovana isključivo na tekstualnim objavama, ima i mogućnost da se korisnici prebace na opciju i vide objave samo svojih prijatelja. Svaki profil može da se izmeni da se biraju boja, pozadina i font naloga,i da postavi status veze i interesovanja.Cilj nove društvene mreže je,  da pokaže mladim korisnicima kako je izgledalo  vreme kada su MySpace i Facebook bili najpopularniji  alati za sklapanje veza i poznanstava putem interneta.

 

 

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …