17 lipnja, 2024 4:45 pm

AOC GAMING 27G2ZN3/BK

AGON by AOC – jedan od vodećih svjetskih brendova gaming monitora[2] i IT dodataka – ponosno predstavlja AOC GAMING 27G2ZN3/BK, avangardni monitor koji kombinira performanse na razini eSporta s nevjerojatnom pristupačnošću. Dizajniran je za natjecateljske gamere koji zahtijevaju najbolje, bez velikih troškova. 27″ (68,6 cm) Full HD AOC GAMING 27G2ZN3/BK ima nevjerojatnu stopu osvježavanja od 280 Hz, vrlo nisko ulazno kašnjenje, brzo vrijeme odziva (do 1 ms GtG i 0,5 ms MPRT), Adaptive-Sync za VRR sinkronizaciju i Fast VA panel visokog kontrasta, postavljajući novi standard za pristupačnu, natjecateljsku izvrsnost gameanja.

Piše: Darko Brlečić

Spoj najboljeg iz različitih svjetova

AOC GAMING 27G2ZN3/BK kombinira prednosti mnogih tehnologija. Zahvaljujući živopisnom Fast VA panelu s bogatim kontrastom, reprodukcija boja je realistična, omogućujući gamerima uživanje u akcijskim igrama vođenih pričom s dubokim razinama crne i širokom pokrivenošću gamuta (123,3% sRGB područja i 92,2% DCI-P3 pokrivenosti). Za brz, natjecateljski gaming, njegova stopa osvježavanja od 280 Hz i nisko kašnjenje unosa omogućuju gaming svijetu blisko povezivanje s korisnikom. Korištenjem MBR (Motion Blur Reduction) postavke, monitor postiže MPRT (Moving Picture Response Time) od 0,5 ms, značajno poboljšavajući jasnoću pokreta uz strobiranje pozadinskog osvjetljenja. To gamerima omogućuje preciznije praćenje protivnika i instinkivnu reakciju na njihove pokrete u brzim scenama. Sve u svemu, 27G2ZN3/BK je sličan meta loadout-u za većinu gamera: jedan je od najpristupačnijih gaming monitora s visokom stopom osvježenja koji se odlično snalazi u svim gameovima.

Svaka milisekunda je presudna

Stopa osvježavanja od 280 Hz modela AOC GAMING 27G2ZN3/BK pruža impresivnu fluidnost i odziv. Ova munjevito brza stopa osvježavanja neophodna je za brzi gaming poput first-person shooters, utrka i borbenih gameova, gdje reakcije u djeliću sekunde mogu biti presudni faktor između pobjede i poraza. Što je veća stopa osvježavanja, to je manje ulazno kašnjenje. Nisko ulazno kašnjenje monitora osigurava svakoj naredbi da postane stvarnost u trenutku, pružajući besprijekornu vezu između naredbi i reakcije na zaslonu.

Visoko kontrastni, odzivni Fast VA panel za imerzivne vizualne prikaze

AOC GAMING 27G2ZN3/BK ima 27″ Fast VA panel s Full HD rezolucijom, pružajući živopisne boje i duboku crnu za imerzivno gaming iskustvo. Tehnologija panela Fast VA nudi izniman izvorni omjer kontrasta (4000:1), osiguravajući da se svaki detalj ističe, od najtamnijih sjena do najsvjetlijih točaka. Uz svjetlinu od 300 nita i HDR10 usklađenosti, ovaj monitor oživljava svaki gaming sa zapanjujućom jasnoćom i dubinom.

Besprijekorna kompatibilnost i ergonomski dizajn

AGON by AOC razumije da gameri koriste različite platforme, zbog čega je AOC GAMING 27G2ZN3/BK dizajniran za besprijekornu integraciju i kompatibilnost sa računalima i konzolama. Uz podršku za stopu osvježavanja od 120 Hz pri rezoluciji 1080p na konzolama, gameri mogu uživati ​​u fluidnom i odzivnom gamingu na svim svojim omiljenim uređajima. Monitor ima 2x HDMI 2.0 priključka i 1x DisplayPort 1.4, pružajući široke mogućnosti povezivanja.

Kako bi se osigurala udobnost tijekom dužih gaming sesija, 27G2ZN3/BK dolazi s postoljem od 130 mm podesivim po visini s funkcijom nagiba, zakretanja i rotacije. Gameri mogu jednostavno prilagoditi monitor svom željenom kutu gledanja, smanjujući naprezanje vrata i očiju za dugotrajniju udobnost. Flicker-Free tehnologija i LowBlue mode dodatno poboljšavaju noćni gaming. Zahvaljujući posebnim gaming značajkama u OSD-u monitora, korisnici mogu fino podesiti boje i zasićenost, svjetla i sjene (Shadow Control), preklapanje nišana (Dial Point) ili brojač sličica u sekundi (Frame Counter). OSD-u je također moguće pristupiti pomoću AOC G-Menu softvera.

 

AOC International (Europe)
B.V. Prins Bernhardplein 200,
6th floor 1097 JB Amsterdam
Daniela Jacobo

E-Mail: daniela.jacobo@tpv-tech.com

 

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …