25 lipnja, 2024 7:21 am

Sony Xperia Z5 dostupna u Velikoj Britaniji

Autor: Nino Krstačić

s2

Nakon što je na IFA sajmu u Berlinu (9.rujna) Sony predstavio svoja tri nova flagship modela pametnih telefona Xperia Z5 (Xperia Z5, Xperia Z5 Compact, Xperia Z5 Premium), vrijeme je došlo da potonji modeli krenu u pohod na Svjetska tržišta. Prva na redu bila je omanja Sony Xperia Z5 Compact, nakon nje ako je suditi Internetskim natpisima kreće i Sony Xperia Z5. Kao što i sami već vjerojatno i znate Sony Xperia Z5 nasljednik je prošlogodišnjeg modela Sony Xperia Z3.

Velika Britanija postepeno se priprema za dolazak Xperia Z5 modela, kako doznajemo prva trgovina koja će imati dostupan pametni telefon biti će „Carphone Warehouse“. Pripadajuća trgovina imati će Sony Xperia Z5 modela pametnog telefona u četiri različite boje: Crna, Bijela, Zlatna i Zelena. Što se tiče cijene ona će biti oformljena u dvije skupine. Prva će biti ona gdje će se uređaj moći kupiti bez ugovora odnosno biti će otključan na sve mreže, odnosno bez ugovorne obveze.

Tada bi jednokratna cijena za Sony Xperia Z5 830$. Dok ako se korisnik odluči za potpisivanje ugovorne obveze na dvije godine, cijena uređaja iznosila bi 60$. Nakon Velike Britanije i dospijeća Sony Xperia Z5 modela pametnog telefona i u ostale trgovina, ovaj model kreće daljnjim putem. Na red dolaze i ostale susjedne Zemlje.

https://www.youtube.com/watch?v=eO-0HuXqgFU

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Xiaomi otkriva prve uređaje koji će dobiti Android 15 i HyperOS 2.0

Andrija Jovićević Xiaomi, kao i drugi proizvođači telefona, priprema se za integraciju najnovijih značajki Androida …