23 lipnja, 2024 7:12 am

Sony Xperia XA Ultra

 

 Sony Xperia XA Ultra

 Sony Mobile Communications danas je najavio Xperia XA Ultra, novi dodatak Xperia X seriji s vrhunskom kamerom za selfieje. Veliki 6-inčni zaslon, 16 MP prednja kamera, senzor za fotografiranje u uvjetima lošeg osvjetljenja, baterija koja traje do dva dana* te elegantan tanki dizajn zaslona čine XA Ultru smartphon srednje klase.

Uz pomoć napredne kamere za selfieje, zahvaljujući 16 MP prednjoj kameri i Sonyjevim proslavljenim senzorima za loše osvjetljenje. Sony tehnologija kamere koja je korištena u XA Ultra pomaže vam da snimite oštre, svjetle fotografije bez mutnih dijelova baš svaki put. Ima i pametnu selfie bljeskalicu koja prirodno osvjetljava vaše lice za selfieje koje fotografirate noću te optičku stabilizaciju slike (Optical Image Stabilisation) koja uzima u obzir i kompenzira podrhtavanje ruke i za fotografiranje i za snimanje videozapisa. Snimanje selfieja je još lakše zahvaljujući Hand Shutter opciji – jednostavno podignite ruku i tajmer okidača počinje odbrojavati, ostavljajući vam dovoljno vremena da se pripremite i zauzmete najbolju pozu. Snimanje savršenih fotografija moguće je i uz pomoć super brze glavne kamere s 21,5 megapiksela, hibridnim autofokusom i brzim pokretanjem i okidanjem pa je možete aktivirati u djeliću sekunde.

Xperia XA Ultra Black Group

Savršeno leži u ruci, a „bezgraničan“ 6-inčni Full HD zaslon dojma se beskrajnim. Zaobljeno staklo zaslona uklopljeno je u metalno kućište koje u ruci ostavlja dojam beskonačnosti. Usprkos velikom zaslonu, tanak dizajn i način rada koji omogućava upravljanje jednom rukom (One-handed Operation Mode) znače da ćete ga s lakoćom koristiti samo s jednom rukom.

Xperia XA Ultra možda ima velik, svjetao zaslon, no to ne znači da postoji kompromis po pitanju Sonyjevog standarda trajanja baterije. I dalje ćete imati bateriju koja traje do 2 dana* nakon jednog punjenja, što vam daje više vremena za razgovor, fotografiranje i gledanje sadržaja. Trebate brzo punjenje baterije? Koristite XA Ultra zajedno s Quick Chargerom UCH12 ** i dobijte 5,5 sati trajanja baterije nakon samo 10 minuta punjenja. Dodatno, s integriranom Qnovo tehnologijom prilagodljivog punjenja, životni ciklus vaše baterije je produžen pa ćete s vremenom dobiti još više sati korištenja svog uređaja.

Xperia XA Ultra bit će dostupan na odabranim tržištima od srpnja, a dolazi u grafitno crnoj, bijeloj ili zadivljujućoj limeta zlatnoj. Na izbor se nudi i niz elegantnih covera koji će zaštititi Xperia XA Ultra, uključujući Style Cover Flip koji nudi automatsko uključivanje / isključivanje zaslona kada otvarate i zatvarate poklopac koji je u odgovarajućoj boji i paše boji telefona.

* Trajanje baterije mjereno je u skladu s Sony Mobile Communications AB-ovim ovim profilom korištenja smartphonea, koji je definiran u rujnu 2014. te  predstavlja aktivnosti tipičnog korisnika smartphonea, uključujući, ali se ne ograničavajući na niz korisničkih scenarija (telefoniranje, slanje poruka, surfanje webom, korištenje društvenih mreža, igranje, slušanje glazbe, fotografiranje, pregledavanje fotografija, online gledanje videa, videosnimanje i reprodukcija).

** Quick Charger UCH12 dostupan je kao opcionalni proizvod dodatne opreme.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …