15 lipnja, 2024 11:26 pm

Sony Xperia M Ultra slično kao i Xperia C6?

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

cc3

Prisjetite se kako smo prije nekoliko dana na našim stranicama obratili pažnju na nasljedniku Sony Xperia C5 Ultra modela. Radi se o Sony Xperia C6 (Ultra) modelu pametnog telefona, o čemu nešto više možete pročitiati: OVDJE! Sukladno tim istim navodima, danas govorimo o još jednom modelu koji će se navodno za početak predstaviti u Japanu, dok se kasnije očekuje i globalna dostupnost. Riječ je o Sony Xperia M Ultra modelu.

Prisjetimo se:

Ovako po imenu čini se kako je riječ o nasljedniku iz popularne Xperia M serije uređaja. No ovaj bi prema svemu sudeći dolazi s 6“ zaslonom te Full-HD rezolucijom. Što se tiče Kamera, Sony Xperia M Ultra donositi će Primanu Dual 23MP kameru, te Sekundarnu od 16MP. Android 6.0.1 Marshmallow te Sony UI korisničko sučelje, naći će se na Sony Xperia M Ultra modelu. Uz ove također bi i 3GB RAM-a, uvele veliku novinu odnosno kvalitetu te fluidnost pri samom radu pametnog telefona.

BB

Interna memorija 32GB kao i dostupnost microSD kartice za dodatnu memoriju čini će ono najbolje što se tiče kapaciteta pohrane. Četiri-jezgre procesora te Snapdragon 652 chipset, također će se isto naći pri navedenom modelu. Skener otiska prsta samo je jedna od značajki nadolazećeg modela. USB Type-C uz Quick Charge 3.0 i 4280mAh kapacitet baterije. Za sada nije poznato kada će predstavljanje biti, odnosno nadamo se skorašnjim detaljima, koje ćemo svakako podijeliti na našim stranicama.


Vezani članci:

HTC 10 kao “Camellia Red” inačica samo u Japanu

Apple Watch (2) nove generacije – prikuplja dobavljače

Samsung Galaxy C5 pa onda i C7 (SM-C7000)

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …