15 lipnja, 2024 10:52 pm

Sony osvojio nagrade na 2015 EISA dodjeli nagrada

sony KD 65X9005C

Sony slavi jer su čak šest proizvoda iz njegovog portfelja dobila priznanje od strane EISA-e (European Imaging and Sound Association) – najveće uredničke multimedijske organizacije u Europi. Ova pouzdana organizacija poznata je po korištenju ekspertize u analiziranju i ocjenjivanju niza proizvoda, pa tako Sonyjevih šest nagrada ukazuje na kontinuiranu predanost stvaranju istinski inovativnih proizvoda koji donose i stil i sadržaj.

Najbolji europski Soundbase za godinu 2015-2016: Sony HT-XT3

Print

Sonyjev HT-XT3 soundbase nudi zapanjujuću kvalitetu zvuka, opsežne mrežne značajke i tanko, elegantno kućište koje može primiti zaslone veličine do 65 inča i 50kg. Visokokvalitetna izvedba osigurana je pomoću koaksijalnih zvučnika koji uključuju “kukove” ojačane staklom i plastikom te centriranim visokotoncem, dok snažan bas donose dva down-firing woofera. Povezivanje je izvanredno, uključuje HDMI, Ethernet, Wi-Fi, USB, Bluetooth, NFC i kompatibilnost s Google Castom. Formati zvuka visoke rezolucije, kao što su Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, FLAC, WAV i DSD podržani su, a zahvaljujući svojim talentima umrežavanja HT-XT3 može biti dio šireg multiroom zvučnog sustava, kontroliran od strane Sony SongPal aplikacije. To je odlično ozvučenje, dobro opremljen soundbase zvučnik s cijenom koja mami na kupnju.

Najbolji europski dizajnerski televizor za godinu 2015-2016: Sony KD-65X9005C

sony KD 65X9005CNe događa se često da vas vaš televizor natjera da pomislite “Wow” i prije nego što ga uključite, ali Sonyjev TV 65X9005C ostvaruje to svojim zapanjujućim stilom. Ovaj 65 inčni zaslon donosi ultra tanku privlačnost vašoj dnevnoj sobi, s obzirom da je tanak tek 4.9mm na svom najtanjem dijelu. Televizor dolazi s inovativnim montažnim rješenjem koje stavlja stranice zaslona odmah uz zid zahvaljujući Sonyjevom vertikalnom sustavu protoka zraka, dok oni koji instaliraju 65X9005C na TV stalak mogu izabrati od širokih do uskih pozicija na njegovanim aluminijskim nogama. Dizajn nije jedina jaka točka ovoga seta, međutim – 4K Ultra HD zaslon zajedno sa Sonyjevim jedinstvenim Triluminos Display tehnologijom pruža bojom bogate, oštre slike koje su jednako impresivne, dok Android TV prikuplja sve značajke i mogućnosti seta u jedan sofisticirani zaslon.

Najbolji europski profesionalni sustav kompaktnih fotoaparata: Sony α7 II

Print
Print

α7 II je full frame CSC istinske profesionalne kvalitete koji donosi snažnu konkurenciju DSLR sustavima i nudi ogroman potencijal snimanja u laganom tijelu. Full frame senzor od čak 24 milijuna piksela donosi izvrstan dinamički raspon u kombinaciji s niskom razinom šuma pri visokim ISO postavkama, a hibridni sustav AF pruža brzo i precizno fokusiranje. Kućište od magnezija i novi ručni grip revolucionira osjet i operativnost svog prethodnika, dok je ugrađena 5-osna stabilizacija slike vrlo korisna ako snimate ili fotografirate iz ruke, posebno za slikanje izbliza i iz ekspozicije. Sve to čini α7II ozbiljnom alternativom full frame DSLR-u.

Najbolji europski kompaktni fotoaparat za putovanja: Sony Cyber-shot DSC-HX90/V

Print
Print

Sonyjev Cyber-shot DSC-HX90/V najmanjii je svjetski super zoom kompaktni fotoaparat s ugrađenim elektroničkim viewfinderom. Zeiss® Vario-Sonnar® T * objektiv nudi snažan 24-720mm ekvivalentan raspon koji pokriva cijeli niz mogućih situacija na putovanju. EVF omogućuje snimanje u razini očiju i posebno je koristan na jakom svjetlu, a i uvlači se u tijelo fotoaparata kada nije potrebna. LCD zaslon može se okretati 180°, čime promiče kreativno snimanje iz različitih kuteva. Video se može snimati u 1080/60p s vrlo visokom kvalitetom, a HX90V ima i ugrađen GPSii te Wi-Fi s NFC-om. Radi se o izvrsnom fotoaparatu za putovanja, džepne veličine, koji se može nositi sa sobom bilo gdje.

Najbolji europski sustav kompaktnih leća: Sony FE 90mm F2.8 Macro G OSS

Print
Print

Sonyjev FE 90mm F2.8 Macro G OSS je vjerojatno najbolji objektiv tog tipa, koji je dao neke od najboljih rezultata koje su na ispitivanju EISA-e stručnjaci EISA-e ikad vidjeli. Nevjerojatno je oštar, čak i u uglovima slika s maksimalnim otvorom i ima minimalnu distorziju ili kromatsku aberaciju. Razina kontrasta koji proizvodi čini neke slike sjajnima i na f/2.8 proizvodi prekrasno snimke, s glatkim tonskim prijelazima, zahvaljujući zaobljenim otvorima. S čvrstom kvalitetom izrade, tihim zumiranjem i učinkovitom optičkom stabilizacijom, to je objektiv vrlo visoke kvalitete.

Najbolji europski multimedijalni pametni telefon: Sony Xperia™ Z3+

Sony-Xperia-Z3+-netSony Xperia Z3+ nudi jedinstvenu kombinaciju elegantnog dizajna, svestranosti i robusnosti. Ovaj 6,9mm tanki pametni telefon nije samo otporan na vodu i prašinuiii. Također, on dolazi s naprednim multimedijskim mogućnostima u pogledu vrhunske fotografije, oštrim 4K videom i zvukom visoke rezolucije. Novi, pet megapiksela i 25 mm širokokutni prednji fotoaparat/kamera omogućit će vam da uhvatite impresivne grupne selfieje, dok glavni fotoaparat/kamera ima poboljšane performanse u uvjetima slabog osvjetljenja i brže obrade. Zvučni dio je u potpunosti kompatibilan sa sadržajem visoke rezolucije te će automatski podesiti postavke na bilo koje spojene slušalice. A, povrh svega toga, Sony je uspio isporučiti i do dva dana trajanje baterijeiv.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Televizija sa Stražnjom Projekcijom: Pogled u Prošlost

Televizija sa stražnjom projekcijom (RPTV) bila je revolucionarna tehnologija koja je omogućila prikaz na velikom …