15 lipnja, 2024 9:28 pm

Sling TV na Samsung Smart TV-u

Sling TV postao je prvi live i on-demand over-the-top (OTT) usluga dostupna na odabranim Samsungovim pametnim televizorima. Pokretanje Sling TV-a na ovoj novoj platformi omogućuje Sling TV-u da proširi svoj položaj u kompatibilnosti uređaja, a trenutno podržava i druge platforme koje uključuju tablete, igraće konzole, računala, pametne telefone, uređaje za streaming i druge pametne televizore.

S nogometnom sezonom u punom zamahu znamo da naši kupci žele uloviti svaku utakmicu ​​na najvećem zaslonu“, izjavio je Jimshade Chaudhari, potpredsjednik za upravljanje proizvodima Sling TV. “Integriranje Sling TV-a na odabrane Samsung televizore stvara doživljaj milijunima Samsungovih kupaca kako bi mogli gledati njihovu omiljenu ekipu bez gnjavaže instaliranja dodatne opreme, dodatnih daljinskog upravljača ili prebacivanja ulaza“.
Integriranje Sling TV-a u našu liniju Smart TV-a pojednostavljuje uživo TV za naše klijente “, dodao je Salek Brodsky, potpredsjednik sadržaja i usluga za Samsung Electronics. “Budući da gledatelji i dalje prihvaćaju streaming TV uživo putem aplikacija, Sling TV je očita pobjeda za one koji žele doista prilagoditi svoj doživljaj zabave za najbolju vrijednost”.

Sling TV je sada dostupan na Samsungovim  televizorima 2016, a ubuduće će se proširiti i na dodatne modele.

Pretplatnici Sling TV-a mogu se prijaviti na svoje račune na kompatibilnim Samsung Smart TV-ovima povezanim s internetom. Novi korisnici mogu se prijaviti za Sling TV izravno unutar aplikacije na Samsung Smart TV-u.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Sport1 zatvara striming platformu Sport1 Extra

Nemački sportski emiter tv sportski  emiter Sport1 ugasiće platformu za striming, Sport1 Extra krajem maja …