20 svibnja, 2024 11:39 pm

Sky pokreće Sky-Fi kanal

Sky Cinema donosi korisnicima zbirku klasičnih i slavnih sci-fi filmova u rujnu, nudeći neke od najvećih naslova žanra na posvećenom “Sky-Fi” kanalu.

Kreće se 9. rujna, mjesec dana, kupci će moći gledati neke od najaktivnijih franšiza iz znanstvenog žanra. Posvećeni kanal dostupan je bez ikakvih dodatnih troškova za pretplatnike Sky Cinema, koji je dostupan na 10 £ mjesečno.
Također dostupno gledateljima On Demand i NOW TV, zbirka obuhvaća cijelu seriju Star Wars – od 1977. “New Hope” sve do 2016. Rogue One – pored svih 10 originalnih filmova Star Treka, Spielbergovih klasika kao što su Bliski susreti treće vrste i ​​manjinsko izvješće, plus The Terminator James Cameron. Uoči kazališnog izdanja Blade Runnera 2049, kanal će također sadržavati kazališnu verziju ikonografskog Blade Runnera Ridleya Scotta, kao i poseban program koji gleda prema naprijed očekivanom nastavku.

Sky Cinema Group direktor, Ian Lewis, komentirao je: “Sky Cinema Sky-Fi će okupiti sve što je sjajno o žanru, od ikonskih koncesija kao što su Star Wars i Star Trek, do klasika kao što su Blade Runner i Close Encounters. To je još jedna inovativna ponuda za naše klijente koji donose znanstveno-žanr živući, ponovno potvrđujući našu poziciju kao vodeća britanska i irska kućna usluga. “

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Persiana Fight HD novi sportski FTA kanal na 52E

Na satelitu TürkmenÄlem/Monacosat (52°E) pokrenut je novi besplatni (FTA) kanal visoke definicije (HDTV) pod brendom …