13 lipnja, 2024 10:52 pm

Sky News proširuje SES sporazum

Europski gledatelji moći će nastaviti pratiti vijest o Sky News International na premijernom orbitalnom položaju od 19,2 stupnja istočno nakon sporazuma o produljenju kojeg je najavio SES.

Prema sporazumu, Sky News International iskoristit će kapacitet SES-a na Astra 1N i srodnim uslugama uplinka za emitiranje svog sadržaja u potrošačke i poslovne prostore diljem Europe.
Premijerna orbitalna pozicija od 19,2 stupnja istočno je ključno mjesto za distribuciju video zapisa diljem Europe. S četiri satelita na ovom orbitalnom položaju, SES  emitira više od 900 kanala za 116 milijuna kućanstava sa satelitskim prijemom.

“Već dugi niz godina surađujemo s našim partnerom Sky News International, a ovaj novi sporazum jača naš dugoročni odnos s prvim 24-satnim televizijskim kanalima u Velikoj Britaniji”, rekao je Ferdinand Kayser, glavni izvršni direktor, SES Video, novoizgrađena SES poslovna jedinica. “Oduševljeni smo što ćemo omogućiti Sky News International pristup najvećem susjedstvu u Europi gledanje preko našeg satelita za njegovu distribuciju diljem regije.”

“Vrlo nam je drago što smo proširili ovaj sporazum s dugogodišnjim partnerom”, izjavio je Nathan Parsons, voditelj Sky News Internationala. “Rad s SES Video znači da se možemo osloniti na njegovu stručnost i opsežno distribucijsko rješenje kako bismo Sky News International distribuirali našim gledateljima širom Europe”.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Sport1 zatvara striming platformu Sport1 Extra

Nemački sportski emiter tv sportski  emiter Sport1 ugasiće platformu za striming, Sport1 Extra krajem maja …