21 svibnja, 2024 12:29 am

SKIJANJE NA EUROSPORTU POČINJE 28. LISTOPADA

foto: Getty

Zima je bliže nego mislimo, u stvari toliko blizu da nas već u subotu i nedjelju, 28. i 29. listopada na ledenjaku Rettenbachu iznad austrijskog Soeldena očekuje start Svjetskoga kupa.

Dan Figenwald, komentator Eurosporta, uputio se stoga prošlog tjedna do tirolskog Hintertuxa kako bi na ledenjacima Gefrorene Wandu i Olpereru iz prve ruke mogao vidjeti za što su spremni Hirscher, Pinturault, Kristoffersen i ekipa. Dan je provjerio što ima novo i u ženskoj konkurenciji: što to doista sprema Lindsey Vonn, a što nesretna Lara Gut, može li Anna Veith (Fenninger) opet biti vrhunska, je li superbrza Amerikanka Mikaela Shiffrin sposobna ponoviti sve ono fantastično što je demonstrirala prošle sezone…

Da ne zaboravimo naše. Oni se marljivo pripremaju. Hrvatska ima jedno mjesto u ženskoj konkurencijii i ono je osigurala Leona Popović. Filip Zubčić, hrvatska perjanica i jedan od 20 najboljih veleslalomaša svijeta, nedavno je priznao da mu je loš završetak prošle sezone samo dodatni motiv da u ovoj zablista. Uz njega će u Soeldenu nastupiti i Elias Kolega, koji zajedno s bratom Samuelom od nedavno trenira pod budnom paskom legendarnog Ante Kostelića.

Eurosport će i ove sezone prenositi sve utrke Svjetskog kupa, kao i sva skijaška nadmetanja na ZOI u korejskom Pjongčangu. Ne propustite okršaje Vonn, Veith, Shiffrin, Hirschera, Kristoffersena, Pinturaulta i ekipe!

Eurosport je nekodiran satelitski program kojeg ne morate ekstra platiti da bi ga mogli pratiti. Dovoljna Vam je satelitska antena

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Persiana Fight HD novi sportski FTA kanal na 52E

Na satelitu TürkmenÄlem/Monacosat (52°E) pokrenut je novi besplatni (FTA) kanal visoke definicije (HDTV) pod brendom …