18 lipnja, 2024 5:43 am

SES isporućio 4K MMA PPV

SES je najavio uspješnu isporuku iN DEMAND i prve kabelske  4K live pay-per-view (PPV) sportske manifestacije, Bellator NYC: Sonnen vs Silva mješovite borilačke vještine, preko SES Ultra HD distribucijske platforme.

Dana 24. lipnja događaji su preneseni su uživo iz New Yorka Madison Square Gardena na kabelske i IPTV pretplatnike na odabranim tržištima na PPV, nudeći im puni 4K iskustvo. Emitiranje je također obilježilo prekretnicu u mrežnim ispitivanjima za MVPD (Distribuiranje višekanalnih video programera) diljem zemlje.

Live sports nude danas najsnažnije Ultra HD iskustvo na televiziji, a nema boljeg načina za pružanje visokokvalitetnog i živog 4K programa za pretplatničke domove nego na satelit “, objasnio je Steve Corda, potpredsjednik za razvoj poslovanja u Sjevernoj Americi za SES Video. “Dugoročni, suradnički odnos SES-a i iN DEMAND-a nastavlja se inovirati i stvoriti nove mogućnosti za MVPD-ove i publiku diljem Sjeverne Amerike i šire. Zahvaljujemo na zahtjevu za povjeravanje SES-a i naše Ultra HD platforme za distribuciju ovog prvog 4K live sportskog događaja na Pay TV -u ”

“SES Ultra HD platforma je omogućila IN DEMAND da preuzme našu nadmoćnu PPV sportsku ponudu na novu razinu zapanjujuće, realistične sportske akcijske televizije”, izjavio je John Schultz, potpredsjednik emitiranja operacija na zahtjev. “Bellatorov MMA događaj u 4K bio je prvi korak u dovođenju najnovije generacije videa našim podružnicama.”

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Sport1 zatvara striming platformu Sport1 Extra

Nemački sportski emiter tv sportski  emiter Sport1 ugasiće platformu za striming, Sport1 Extra krajem maja …