30 svibnja, 2024 12:12 am

SES proširuje video ugovor s Sky Deutschlandom

Satelitski operater SES kaže kako je sklopio višegodišnji ugovor o proširenju kapaciteta s Sky Deutschlandom.

“Prema sporazumu koji je objavio SES, Sky Deutschland obnovio je sedam transpondera na premijernoj orbitalnoj poziciji od 19,2 stupnja istočno kako bi svoje video materijale isporučio milijunima kućanstava i pretplatnika”, kaže SES. 

Orbitalni položaj od 19,2 stupnja istočno je najvažniji  u Europi, dom više od 450 kanala njemačkog govornog područja s izravnom distribucijom do 17,5 milijuna TV kuća diljem Njemačke. Broj kanala na ovom prvom mjestu bilježi kontinuirani rast i povećan je za više od 25 posto od kraja 2012. Osim toga, kako je visoka kvaliteta slike sve važnija gledateljima, broj HD kanala na Astri ima više od dvostruko u istom razdoblju, s preko 160 HD kanala i šest Ultra HD kanala na 19,2 stupnjeva istočno. 

https://www.youtube.com/watch?v=O4X8h4WOSa0

“Ova dugoročna suradnja sa Sky Deutschlandom ističe da je satelit ključna distribucijska infrastruktura za vodeće operatere pay-TV. Opsežan doseg i usluge SES Video znače da smo dobro pozicionirani kako bismo omogućili pretplatnicima Sky Deutschland-a da iskuse cijeli niz visokokvalitetnih sadržaja u standardnoj, visokoj i visokoj rezoluciji “, rekao je Ferdinand Kayser, predsjednik Uprave SES Video. “Ovaj najnoviji dugoročni ugovor o kapacitetu obnove je treći ugovor koji smo sklopili s glavnim kupcima pay-TV u posljednjih 18 mjeseci i jasno potvrđuje položaj SES Video kao partnera izbora za video isporuku diljem svijeta”.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Sky Italia produžila ugovor na Premier League

Sky Italia produžila je ugovor o pravima na emitovanje engleske Premier League za još tri …