17 lipnja, 2024 4:40 pm

Samsung plaća za prelazak na iPhone 7 te povrat Glaxy Note 7 phableta

Autor: Nino Krstačić

ss3

Nastavno o problemu koji je zadesio Južno Korejsku tvrtku „Samsung“. Naime nakon što je tvrtka na globalnoj razini povukla iz prodavaonica Samsung Galaxy Note 7 phablet i nakon što je proizvodnja prestala, izgledno je kako Samsung plaća za povrat Note 7 uređaja te zamjenu za nekih od uređaja u ponudi. Cijena povrata iznosi 100$ (naravno ista ponajprije sugerira za zamjenu Galaxy S7/Edge modele) na modele iz svoje ili pak ponude pametnih telefona, phableta konkurenata. Nije dugo trebalo sačekati na natpise internetskih trolanja, gdje se u kontekstu svakako spominje i iPhone 7. Stoga recimo jedan od primjera jest i taj „Samsung plaća za prelazak na iPhone 7 te povrat Galaxy Note 7 phableta“.

bb

Kažimo kako ovo za početak vrijedi za Američko tržište, no vjerujemo kako će se isto proširiti i na globalnu razinu. Što se tiče načina zamjene te dobivanja „omanjeg“ novčanog iznosa s obzirom na cijenu Galaxy Note 7 phableta, informacije se mogu dobiti u Samsung trgovinama ili pak trgovinama partnera. Čini se kako će Note 7 ove godine, više od očekivanoga pomrsiti planove te analize dobiti dobro nam poznatog te sve do sada kvalitetnog Samsunga. Hoće li kvaliteta i dalje ostati, svakako će biti dobar pokazatelj vrijeme.


Vezani članci:

Brzina povezivanja iz kuta gledanja Facebooka i Googlea

Samsung Galaxy Note 7 “eksplozijom” obara i GTA V

Samsung proširuje portfelj pametnih satova s Gear S3

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …