29 svibnja, 2024 10:28 pm

Samsung modeli iz 2015, dobivaju „Oreo”

Kako je sada aktualno pitanje dolaska Androida 8.0 Oreo na flagship pametne telefona, ostali dio korisnika koji posjeduju starije modele isto tih flagship modela jednostavno ostaju zanemareni. Da budemo konkretni riječ je o Samsungovim modelima. I sami znamo da modeli poput Galaxy S7/S7 Edge, Note 8, Galaxy S8/S8+ dobivaju „Oreo”, one ostale (starije iz 2015, godine jednostavno nitko više ni ne spominje). To bi se prema svemu sudeći trebalo promijeniti kako navodi Američka podružnica T-Mobilea.

Upravo modeli kao što su Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Note 5 dobiti će i iduću nadogradnju Androida, što bi značilo dakle upravo Android 8.0 Oreo. Za sada nije dostupna službena odluka od strane Samsunga ali sigurni smo kako će ipak biti povoljan ishod za vlasnike Samsungovih perjanica iz 2015, godine.

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Dva američka glasovna glumca tužila su startup Lovo jer su njihovi glasovi korišteni za treniranje umjetne inteligencije

  New York Times- dvoje američkih glasovnih glumaca, Paul Skye Lehrman i Linnea Sage, nedavno …