13 lipnja, 2024 10:29 pm

Samsung Galaxy Note 6 s IP68 i vrhunskom kamerom – navodno?

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

NN3

Iako smo prije nekoliko dana govorili kako će Samsung Galaxy Note 6 na tržište dospjeti s skenerom šarenice oka te IP68 certifikatom. Čini se kako ipak neće biti onako, kako se iz prva i mislilo. Naime u početku se navodilo kako će IP68 certifikat donositi do 16 sati otpornosti na uron u vodu pri dubini od 1,5 metara, no to se za sada nije pokazalo točnim. Već se govori kako će dubinu od 1,5 metara Samsung Galaxy Note 6 moći prebroditi pri vremenskom razdoblju od 30 minuta.

Ostale glasine koje se dotiču značajka navode 1440x2560px pri 5,8“ zaslonu. Interna memorija dolaziti će pri kapacitetu od 64GB odnosno 128GB, (nadamo se kako će biti postavljen i utor za microSD, povučeni iskustvom s aktualnog Samsung Galaxy S7 modela. Radna memorija posjedovati će „vrtoglavih“ 6GB. Četvero-jezgreni procesor radnog takta 2,6GHz. Grafičke elemente prema svemu sudeći odrađivati će Adreno 530 grafički procesor, dok će chipset biti Snapdragon 823.

Ponovno povučeni praksom s Samsung Galaxy S7 (Recenzija) modela, odnosno njegovom 12MP kamerom, Galaxy Note 6 imati će 25MP kameru s sličnom lećom kao kod Galaxy S7 pametnog telefona. Android 6.0.1 Marshmallow te TouchWiz grafičko sučelje, biti će sastavni dio nadolazećeg phableta iz Južno Korejskog „Samsunga“. Njegovo predstavljanje očekuje se u rujnu 2016, godine. Sigurni smo kako ćemo u naredno vrijeme dobivati što više informacija i potencijalnih fotografija, čemu se svakako i veselimo.


Vezani članci:

Samsung Galaxy Note 6 – imati će skener šarenice oka

Stariji Xperia Z modeli dobivaju Android 6.0.1 Marshmallow

Samsung Galaxy S7, poimanje “vrha” na Južno Korejski način

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …