24 srpnja, 2024 2:51 am

Samsung Galaxy Note 6 – imati će skener šarenice oka

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

nn3

Nakon što je nedavno dospio na tržište, Samsung Galaxy S7 te Galaxy S7 Edge, napokon su donijeli ono za čime su Galaxy S6 vlasnici „čeznuli“. Riječ je o IP68 certifikatu odnosno o otpornosti na vodu, odnosno na uranjanje do dubine od 1,5 metara te pri vremenskom razdoblju od 30 minuta. No ono s čime smo ovako započeli ovaj članak jest navod koji se odnosno na nadolazeći Samsung Galaxy Note 6.

Upravo bi ovaj model svojim dolaskom na tržište po prvi puta donio i IP68 certifikat na Galaxy Note liniju phableta. Odnosno radilo bi se o mogućnosti uranjanja u vodu pripadajućeg modela i to čak s vremenskim razdobljem od 16 sati. Osim ovog navoda, postoji i onaj koji govori o dostupnosti skenera šarenica oka. Odnosno upravo bi se na taj način nadolazeći Samsung Galaxy Note 6 mogao otključavati, odnosno pristupati mu.

Iako za sada nema točnog datuma dolaska Samsung Galaxy Note 6 modela na tržište. Kao potencijalni datum odnosno mjesec spominje se kraj srpnja.


Vezani članci:

LG V10, Androidaš vrijedan pažnje

Logitech MX Master / Recenzija

Službene specifikacije za Samsung Galaxy A9 Pro

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Tajvanski dobavljači tehnologije napreduju na AI poslužiteljima zbog velikog rasta u lipnju

Prema podacima koje je prikupio Nikkei, vodeći tajvanski dobavljači čipova i tehnoloških uređaja bilježe snažan …