19 svibnja, 2024 1:22 pm

Samsung Galaxy A9 i Android 6.0.1 Marshmallow u Kini

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

aa3

Samsung je početkom ove godine predstavio Galaxy A9 model phableta. Radi se o 6“ modelu koji je za sada isključivo dostupan na Kineskom tlu (te nam se čini kako će tako i ostati). Ono što je za ovaj model posebno zanimljivo jest softverska strana. Kada je bio predstavljen Samsung Galaxy A9 dolazio je s Androidom 5.1.1 Lollipop, dok mu je sada dostupna OTA nadogradnja na Android 6.0.1 Marshmallow. Doze način štednje baterije kao i ispravke rada Androida dolaze zajedno upakirane u Android 6.0.1 Marshmallow nadogradnju.

Dakako nadogradnju će prvo primiti svi oni koji imaju nebrendirani Samsung Galaxy A9, nakon čega slijede i oni koji su model kupili uz ugovornu obvezu. Kažemo još jednom kako je Samsung Galaxy A9 usko vezan uz Kinesko tlo, te je teško (gotovo nemoguće) očekivati da će isti dospjeti na globalnu razinu.


Vezani članci:

Samsung Galaxy C serija pristiže 26, svibnja?

Samsung Galaxy J2 (2016) dobio FCC certifikat

Samsung Galaxy S7 Active – pri prvim fotografijama

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

HAKOM-ova konferencija ˝Dan novih tehnologija˝

Andrija Jovićević  Svemirske tehnologije će u narednom desetljeću imati izuzetno snažan utjecaj na rast globalnog …