20 svibnja, 2024 11:05 pm

Rover i Offel u Zagrebu

Autor: Andrija Jovićević

Seminar za mjerenje i analizu signala

Prije pet dana smo dobili info i zamolbu da se objavi poziv za seminar na stranicama portala pod nazivom “O uređajima za kontrolu prijema i predaje TV signala i otklanjanja smetnji od LTE signala“. Seminar je održan u Zagrebu u hotelu Antunović pod organizacijom tvrtke Bankel d.o.o. koja nam sa ovim seminarom daje informaciju da postaju ovlašteni distributer Rover uređaja.

Giano Salocchi, direktor prodaje iz Rovera,  predstavio je paletu mjerni instrumenata Rover kod kojih nam je pokazao kako mjeriti određene probleme u signalu kako bi mogli riješiti problem na koji nailazimo na terenu. Osim Rover mjernih uređaja prezentirao je profesionalnu mjernu oprema za monitoring, analizu i distribuciju Radio, TV, SAT i CATV signala. Na samom kraju g.Vesanović predstavlja antensku opremu tvrtke „OFFEL“ i kako nam on kaže posebno projektiranu zemaljsku antenu za područje Zagreba i Hrvatske.


Dobio sam dosta poziva nakon objava slika na faceeboku zašto nisu dobili pozive za ovaj seminar. Seminar je objavljen na web stranici portala i nije bio u našoj organizaciji tako da nismo mogli slati pozive.

Sat-Multimedia&IT portal kao i Udruga NetCro podržavaju sve proizvođače koji žele pomoći u edukaciji i predstavljanju opreme.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Persiana Fight HD novi sportski FTA kanal na 52E

Na satelitu TürkmenÄlem/Monacosat (52°E) pokrenut je novi besplatni (FTA) kanal visoke definicije (HDTV) pod brendom …