3 prosinca, 2020 8:16 am

Puno ljubavi pod jednim krovom


Upoznajte Putmanove!

TLC vas poziva – Upoznajte Putmanove – tri generacije obitelji koja živi pod istim krovom.

Obitelj Putman broji 25 članova. Tri generacije, deset odraslih i petnaestoro djece, svi žive u jednoj kući. Kako izgleda njihov suživot prikazuje nam kanal TLC od 11. studenog od 20 sati. Otkrivamo odmah da ćemo tijekom prikazivanja serije imati priliku upoznati i 26. člana obitelji Putman.

Bill i Barb Putman izgledaju kao prosječna američka obitelj: u braku su 33 godine, imaju četvero djece i vole provoditi vrijeme s unucima. Ipak, njihova obitelj koja još raste, živi malo drukčije od ostalih. Kad djeca odrastu ne sele se iz doma čak ni kada se vjenčaju. Zajednički vode financije i djecu podižu kao jedna velika obitelj. Ove godine obitelj željno očekuje dolazak nove bebe, s kojom će ih biti 26! Usto, vrijeme je za nadogradnju i pripremu gradnje nove i veće kuće, koja će biti prikladnija za tako veliku obitelj. No hoće li obitelj, uz sve velike promjene koje ih očekuju, uspjeti pregrmjeti nevolje i hoće li se njihovi odnosi promijeniti?

Po čemu je obitelj Putman toliko različita od drugih?

Oni su povezani. Jako povezani!
Riječ povezanost ne opisuje dovoljno dobro ovu veliku obitelj, koja zajedno dijeli apsolutno sve, od bankovnog računa do samo dvije kupaonice. Obitelj Putman čine Bill i Barb Putman na čelu kućanstva, njihovo četvero djece i njihovi supružnici, kao i ukupno petnaest unučadi. U njihovom kućanstvu teško ćete naći dosadne trenutke (kao i privatnost) dok obitelj zajedničkim snagama gradi svoj dom iz snova, zajedno prolazi uspone i padove kao i neke od najintimnijih trenutaka.

Nova beba!
U ovoj će sezoni Blair, kći jedinica, i njezin suprug Jamie dobiti dijete, što znači da će obitelj dočekati 26. člana klana Putman.

Drže se zajedno
Obitelj se suočava sa surovom stvarnošću zdravstvenih problema oca i djeda Billa, a on nije jedini član obitelji prisiljen suočiti se sa strahom. Kacie Putman, supruga sina Brandona, suočena je s obiteljskom prošlošću zbog koje je prisiljena donijeti neke teške odluke o svojoj budućnosti. Putmani sve prepreke rješavaju zajedno i pritom redefiniraju pojam američke obitelji.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

29 godina od postanka Linux-a

25. avgusta 1991. godine, finski student Linux Benedict Torvalds predstavio je na comp.os.minix.news grupi svoj …