19 svibnja, 2024 3:35 pm

Proširenje kapaciteta na 23,5 E

astra-ses-logo-bl-m

TVRTKA M7 GROUP UGOVORILA DODATNE SES KAPACITETE NA ASTRINOJ ORBITALNOJ POZICIJI NA 23.5 STUPNJEVA ISTOČNO ZA ČEŠKU I SLOVAČKU

SES (kotira na burzama Euronext Paris i Luxembourg pod oznakom SESG) je objavio da je tvrtka M7 Group, pružatelj usluga satelitske televizije sa sjedištem u Luksemburgu, ugovorila dodatni i proširila postojeći kapacitet na ASTRINOJ orbitalnoj poziciji na 23.5 stupnjeva istočno.

M7 Group će koristiti dodatni kapacitet kako bi proširila ponudu HD programa Skylink, te Direct-to-Home (DTH) televizijska platforma u Češkoj i Slovačkoj u vlasništvu tvrtke M7 Group. Emitirajući program u više od 2 milijuna DTH kućanstava, Skylink je vodeća satelitska televizijska platforma u Češkoj i Slovačkoj.

„Kako se tržišta Češke i Slovačke ubrzano okreću prema gledanju HD sadržava, izuzetno je važno udovoljiti potrebu korisnika za tim sadržajem i time zadržati našu vodeću poziciju na tržištu. Novi ugovor o dodatnom kapacitetu s tvrtkom SES omogućit će nam upravo to“, izjavio je Jaromir Glisnik, Uprave tvrtke M7 Group.

„Zadovoljni smo što možemo pružiti podršku planovima širenja tvrtke M7 Group u osvajanju novih korisnika te smo predani u pružanju pomoći u njezinom daljnjem širenju u Europi”, izjavio je Norbert Hoelzle, viši potpredsjednik odjela Commercial Europe tvrtke SES.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Persiana Fight HD novi sportski FTA kanal na 52E

Na satelitu TürkmenÄlem/Monacosat (52°E) pokrenut je novi besplatni (FTA) kanal visoke definicije (HDTV) pod brendom …