29 svibnja, 2024 10:30 pm

Promax za instrumente izbacio novi firmware RANGERNeo 24

Autor: Andrija Jovićević

Novi firmware “Release 24” dostupan za seriju RANGER Neo TV analizatore. Kao i obično to se nudi besplatno. U slijedećih par koraka možete vidjeti kratak opis novih funkcija uključenih u ovu verziju firmvera.

4K frame grabber

Svi RANGER Neo analizatori sada imaju novu funkciju ‘4K frame grabber‘ koja omogućuje gledanje 4K-UHD videa. UHD video slike(frame) se dekodiraju i prikazuju u obliku dijaprojekcije koji korisnicima omogućuje da učinkovito potvrde da je UHD sadržaj pravilno primljen.

OTT ANALYSIS

OTT ili Over The Top odnosi se na video, audio i ostale medijske usluge isporučene izravno korisniku putem interneta. Postoje različiti standardi koji se koriste za isporuku OTT usluga. U ovoj verziji novi firmware pokriva MPEG-DASH, dok za druge koji dolaze su u kasnijoj fazi. Svi OTT protokoli rješavaju temeljni problem loše tolerancije gledatelja na poremećaje ili pucanje tijekom reprodukcije videozapisa uzrokovan prirodnim promjenama mrežnih uvjeta interneta.
• Analiza datoteka MPEG-DASH MPD (Media Presentation Description)
• Praćenje preuzimanja po segmentima
• Bitrate grafika

Web server

RANGER Neo +, RANGER Neo 2 i RANGER Neo 3 sada će uključivati web poslužitelj koji omogućuje daljinski pristup mnogim funkcijama analizatora. Ova će funkcija nastaviti rasti u bliskoj budućnosti.

SCAN + TILT

 

Uglavnom, ali ne samo s našim korisnicima Cable TV na umu SCAN i TILT funkcije su sada dostupne na svim RANGERNeo analizatorima. Ove funkcije postaju praktične kada je potrebno procijeniti odgovor kabelskog distribucijskog sustava u cijelosti ili djelomično.

 

MULTIPLE CHANNEL SIGNAL MONITORING

Praćenje signala, testiranje sustava, funkcija pokrivanja, različiti nazivi za neznatno različite funkcije koje mogu obavljati neprekidna mjerenja na TV ili radijskom kanalu. Promax je proširio ove funkcije i sada omogućavajući istodobno mjerenje razine signala za više kanala.

Video/Audio streaming

Sada je moguć streaming zvuka(audia) i videa određene usluge ili potpuni transport stream na udaljenu IP odredišnu mrežu tako da se može pratiti pomoću video playera kao što je VLC Media Player.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Sky Italia produžila ugovor na Premier League

Sky Italia produžila je ugovor o pravima na emitovanje engleske Premier League za još tri …