30 svibnja, 2024 6:52 pm

PlanetSport kreće s emitiranjem zabavno-sportskog TV formata autora Roberta Knjaza

Uredila: Marina Barić

Sportski program PlanetSport 1, dostupan samo na A1 TV u HD kvaliteti, od ponedjeljka, 15. listopada, odnosno 22. listopada, kreće s emitiranjem sportsko-zabavnog programa u vidu dva TV formata autora i voditelja Roberta Knjaza.

Prvi TV format pod nazivom Oblomir Gombalo–Dekstroza, kreće s emitiranjem od ponedjeljka, 15. listopada, u 20.00 h i poziva gledatelje na bavljenje sportom kroz neobičnu vještinu tehniciranja nogometnom loptom. Emisija će prikazati najvještije hrvatske nogometne freestyler-e, koji će zagrebačkim ulicama tehnicirati s nogometnom loptom pokušavajući izbjeći brojne i neobične prepreke. Pri tom, ako im lopta padne, morat će odraditi kaznu. Da stvar bude zabavnija, sve će se odvijati uz komentare i poruke podrške.

Drugi TV format pod nazivom Nogometne priče, sadrži deset epizoda i emitirat će se svaki ponedjeljak, od 22. listopada, u 20.00 h. U emisiji će domaćin Robert Knjaz ugostiti svojedobno slavne hrvatske nogometaše koji su ili nestali iz javnog života ili imaju posebnu i osebujnu nogometno–životnu priču.

Podsjećamo da se UEFA Liga prvaka, najuzbudljivije klupsko nogometno natjecanje na svijetu, u iduće tri godine ekskluzivno može pratiti na svim A1 TV platformama, a utakmice iz najsuvremenijeg PlanetSporta studija u regiji analiziraju voditelj Joško Jeličić i sukomentator Stipe Pletikosa, uz pomoć VR i AR tehnologije. Utakmice 3. kola na rasporedu su u utorak i srijedu, 23. i 24. listopada, s početkom u 18.55 i 21 sat.

Osim UEFA Lige prvaka, na PlanetSport kanalima, gledatelji će moći uživati u utakmicama hrvatske vaterpolske reprezentacije. Već 23. listopada u izravnom prijenosu emitirat će se utakmica iz Šibenika između Hrvatske i Rumunjske. Uz reprezentaciju tu su i utakmice domaćeg vaterpolskog prvenstva i Kupa kao i hrvatska rukometna Premijer liga, utakmice Medveščaka u EBE ligi,  dokumentarni filmovi o najvećim sportskim zvijezdama, kao i najveći svjetski boksački mečevi, od Rocky Marciana preko Muhameda Alija i Sugar Raya  pa do Mikea Tysona. PlanetSport programi će također pokrivati i program posvećen mladima, koji će promovirati juniorske i kadetske kategorije domaćih sportova. Pod sloganom ‘Budućnost uživo’ pratit će se najtalentiraniji hrvatski sportaši i sportašice nadolazećih generacija.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Sky Italia produžila ugovor na Premier League

Sky Italia produžila je ugovor o pravima na emitovanje engleske Premier League za još tri …