23 lipnja, 2024 7:49 am

Philipsov monitor s Quad HD slikom na kompaktnom 25-inčnom zaslonu

258B6QJ_1

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brand licencirani partner za Philipsove monitore lansirao je novi 25-inčni monitor s AH-IPS LED zaslonom i Quad HD rezolucijom. Tako od sada korisnici mogu iskusiti kristalno čiste slike na kompaktnom ekranu i pritom biti ekološki osvješteni s obzirom da novi Philipsov monitor dolazi sa 65 posto reciklirane plastike i ne sadrži PVC (polivinil klorid) i BFR (bromirani inhibitor plamena).

Quad HD na manjem ekranu

258B6QJ_3Ovaj najnoviji Philipsov monitor nudi izuzetno oštru i čistu Quad HD sliku od 2560 x 1440 ili 2560 x 1080 piksela. Tajna koja stoji iza ovih zapanjujućih rezultata je visokovalitetni ekran s ekstremno gustim brojem piksela koji dolazi s raznolikim izvorima povezivanja kao što su DisplayPort, HDMI i Dual link DVI. Uspoređujući ga sa širokokutnim ekranima, napredni AH-IPS panel omogućuje izvrsnu reprodukciju boja, brzo vrijeme odziva i nisku potrošnju energije.

Bez obzira na to da li su korisniku potrebne izuzetno detaljne informacije za CAD-CAM rad na računalu ili jasne boje i čistoća slike za 3D grafičke aplikacije, ovaj visoko kvalitetni Philipsov monitor nudi kristalno čiste slike upravo kakve ovi korisnici zahtijevaju. Povrh toga, u monitor su ugrađeni stereo zvučnici za multimediju, USB 3.0 za brzi prijenos podataka i punjenje mobitela. Uzimajući sve u obzir, ove značajke omogućuju korisnicima veću produktivnost.

Smanjuje umor očiju

S obzirom na to kako je svjetlina kontrolirana na ekranima s LED pozadinskim osvjetljenjem, korisnici često vide titranje slike na ekranu što može uzrokovati umor očiju. Philips Flicker-Free tehnologija regulira svjetlinu i smanjuje titranje za ugodnije gledanje čak i na duže vrijeme.

Ultra tanki okvir

Zahvaljujući svojem ultra sofisticiranom ekranu, vanjska debljina okvira novog Philipsovog monitora je široka samo 2.5 mm. Kombinirajući unutarnji rubni dio ekrana od samo 3.5 mm, cijelokupne granične dimenzije su značajno manje pružajući minimalne ometanja i maksimalan užitak gledanja. Specijalno dizajniran za više ekrana u jednom omogućuje napredno iskustvo uz igre, grafički dizajn i profesionalne aplikacije pri čemu ultra tanki okvir ovog monitora definitivno dočarava gledatelju veću prostranost zaslona.

Ekološki prihvatljiv i prilagođen korisniku

258B6QJ_5Osim što je napravljen od ekološki prihvatljivih materijala sa visokom postotkom reciklirane plastike, monitor također nudi i odlične ergonomske značajke. Napredni SmartErgoBase dopušta spuštanje monitora skoro do razine radnog stola za što udobniji kut gledanja. Fleksibilna visina ekrana idealna je i za korisnike koji nosi bifokalne, trifokalne i progresivne naočale, a prilagođava se i korisnicima različitih visina što također pomaže u smanjenju umora i naprezanja očiju.

Novi Philipsov monitor bit će dostupan krajem rujna po cijeni od 3.099 Kn (PDV uključen).

 

Tehničke značajke – Philipsov 258B6QJEB monitor

Vrsta LCD zaslona, veličina AH-IPS LCD, 25″ (63.4 cm)
Tehnologija pozadinskog osvjetljenja W-LED
Optimalna razlučivost 2560 x 1440 @ 60Hz
Kut gledanja 178º (V) / 178º (O), @ C/R > 10
Svjetlina 350 cd/m²
SmartContrast omjer 20,000,000:1
Razmak piksela 0.216 x 0.216 mm
Boje prikaza 16.7 M
SmartResponse tehnologija 5 ms (Grey to Grey)
Mogućnost povezivanja VGA (analogni), DVI-Dual Link (digitalni, HDCP), HDMI, (digitalni, HDCP), DisplayPort, USB 2.0 x 2, USB 3.0 x 2 (1 uz B.C.1.2), odvojena sinkronizacija, Sync on Green PC audio ulaz, izlaz za slušalice
Stalak
  • Podešavanje visine: 130 mm
  • Zakretanje: 90 stupnjeva
  • Okretanje: -65/65 stupnjeva
  • Nagib: -5/20 stupnjeva
Sukladnost i standardi CE oznaka, FCC B klasa, SEMKO, cETLus, CU-EAC, TCO 6.0, EPA, PSB, WEEE, CECP, TUV Ergo, TUV/GS

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …