3 ožujka, 2024 10:51 pm

Philips SPT6407B kombo set bežične tipkovnice i miša

Andrija Jovićević

Philips SPT6407B i SPT6307BT kombo set donosi pristupačno i funkcionalno rješenje za one koji traže pouzdanu bežičnu tipkovnicu i miša.

Dizajn:
Kombinacija kompaktnog i univerzalnog dizajna čini ovaj set estetski privlačnim za širok spektar korisnika. Tipkovnica se ističe tipkama niskog profila i plitkog hoda, dok miš nudi stabilan i ergonomski dizajn s optičkim senzorom rezolucije 1.600 DPI.

Povezivost i Funkcionalnost:
S fleksibilnošću povezivanja preko Bluetootha ili 2,4 GHz radio veze, korisnicima se pruža mogućnost da jednostavno prelaze između tri različita uređaja. Ova značajka čini set posebno pogodnim za multitasking i višezadaćnost.

Tipkovnica i Miš:
Tipkovnica je opremljena multimedijalnim tipkama koje olakšavaju pristup raznim funkcijama, dok miš s nižim profilom pruža solidan grip i preciznost potrebnu za svakodnevne zadatke. Oba uređaja rade solidno, pružajući korisnicima osnovne funkcionalnosti bez komplikacija.

Povezanost s Smart Televizorima:
Osim za računala i prijenosna računala, ovaj kombo set je odlična dopuna za smart televizore, omogućujući korisnicima lakši pristup sadržaju, navigaciju i druge funkcionalnosti koje su često dostupne na ovim uređajima. Probali smo naravno na Philipsovom televizoru PHILIPS 50PUS8807 koji nam je bio na testu, ali i sa drugim modelima televizora LG OLED i Samsung.

Cijena i Vrijednost:
S obzirom na pristupačnu cijenu od oko 50 € na većini tržišta, Philips SPT6407B kombo set predstavlja izvrstan izbor za one s ograničenim budžetom, nudeći pritom solidne performanse i funkcionalnosti koje zadovoljavaju osnovne potrebe korisnika.

Zaključak:
U konačnici, Philips SPT6407B i SPT6307BT kombo set bežične tipkovnice i miša pruža pristojnu kombinaciju funkcionalnosti, dizajna i pristupačnosti. Za one koji traže jednostavno i pouzdano rješenje za svakodnevne zadatke, ovaj set se pokazuje kao vrijedna opcija.

Philips SPT6407B/00

Tehničke specifikacije
Bežična kombinacija tipkovnice i miša
Mogućnost povezivanja: 2,4 GHz i Bluetooth 3.0/5.0
Tipke: 110 tipki
Precizni miš s optičkim senzorom: 1600 DPI
Vrsta za ruku: Miš za lijevu i za desnu ruku
Bežična tipkovnica i miš, bežični prijemnik, korisnički priručnik i važne informacije, 1 x AA i 1 x AAA baterije

Fizičke dimenzije
Dimenzije (L x W x H)
Tipkovnica: 433 x 136 x 22 mm Miš: 110 x 65 x 35 mm
Masa: Tipkovnica: 566 g Miš: 83 g

Ustupio na test: Philips HR

User Rating: Be the first one !

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

“Fossil” odustao od pametnih satova

Poznati proizvođač satova Fodsil je saopštio da odustaje od proizvodnje pametnih satova. Fossil zvanično izlazi …