22 lipnja, 2024 5:49 am

Philips na IFA 2016 sajmu predstavlja

Philips monitor s pop up web kamerom

UltraColor tehnjologiju, zakrivljene monitore i pop-up sigurnost

Na ovogodišnjem IFA sajmu Philips će u dvorani 22 predstaviti seriju svojih najznačajnih inovacija uključujući najveći 4K zakrivljeni zaslona na tržištu, najtanji monitor na svijetu, monitore s briljantnom Ultracolor tehnologijom i pop-up kamerom za poboljšanu sigurnost u uredu

Philips na ovogodišnjem najvećem sajmu potrošake elektronike – IFA 2016 koji će se održava od 2. do 7. rujna u Berlinu predstavit će seriju inovacija za poslovne profesionalce ali i kućne korisnike. Sa Ultracolor tehnologijom koja podržava širi spektar boja, najnovijim 4K 40-inčni zakrivljenim monitorom, monitorom s web-kamerom koja se aktivira samo kada je potrebno, kao i sve nadolazeće inovacije, Philipsov štand je neizostavan dio u obilaska sajma.

Najveći zakrivljeni 4K monitor na tržištu

PHILIPS_32-incni zakrivljeni monitor s UltraColour tehnologijomPosjetitelji Philipsovog štanda imat će jedinstvenu priliku doživjeti fantastičan fokus s najnovijim 40-inčnim Brilliance zakrivljenim monitorom, najvećim 4K zakrivljeni monitorom na tržištu. Ovaj 40-inčni monitor, koji će biti dostupan za kupnju krajem ove godine, fokusiran je na liniju vidnog polja za stvaranje više osobnog prostora i bolju koncentraciju. Budući da gledatelji sjede blizu radne površine monitora, zakrivljeni ekran stvara izuzetno prožimajuće radno iskustvo. Udaljenost gledanja od rubova i središta ekrana je jednaka, tako da korisnici trebaju manje okretati glavu kako bi vidjeli sadržaj po rubovima, a da pritom mogu uživati u najboljoj kvaliteti slike. Ekran od ruba do ruba i ultra tanki okvir dodatno unaprijeđuju ovaj besprijekoran izgled.

40-inčni 4K model nije jedini zakrivljeni monitor koji će se predstaviti na sajmu: IFA posjetitelji također mogu pogledati i nadolazeći X7 bezokvirni 21:9 zakrivljen monitor veličine 34-inča. Ovaj podesiv po visini ultra-tanki monitor, s blistavom Quad HD rezolucijom i integriranim zvukom, biti će dostupan također krajem ove godine.


Pružajući preciznije boje za kućne aplikacije, gdje su korisnici često prisiljeni na kompromis, najnoviji Ultracolor monitor podižu reprodukciju boja na viši nivo. Podržavajući širi spektar boja, 85-95% NTSC spektra, ovisno o specifičnom modelu, za razliku od tipičnih 72%, Ultracolor se proširuje na raspon vidljivih boja na ekranu, stvarajući vjernije slike s bogatijim i još prirodnijim izgledom zelene, crvene i plave. Uz njihovu točnu reprodukciju, Ultracolor monitori rješavaju nedoumice u online kupovini jer omogućavaju korisnicima da vide pravu boju proizvoda čak i prije nego što kliknu “kupi”. Ultracolor monitori također pružaju tvorcima videa, dizajnerima i fotografima pouzdanost da boje na njihovom ekranu približno odgovaraju bojama u stvarnom životu.

Philips_Ultra tanka C6 serija Philips monitora

Pop-up web kamera koja će zakomplicirati život hakerima

Posjetitelji sajma koji žele pojačati sigurnost u uredu trebaju obratiti pažnju na prvi Philips monitor s pop-up web kamerom. Novi predstavljeni 27-inčni monitor blokira potencijalni špijunski upad hakera pop-up web kamerom koja se aktivira samo kada je to potrebno, a inače je skrivena u okviru monitora.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Evolucija Soundbar Zvučničkih sustava: Od početaka do današnjih Dana

Nekad su vladali jeftini 5.1-kanalni sustavi kućnog kina u kutiji, ali to je bilo prije …