19 svibnja, 2024 4:38 pm

Philips Evnia 32M2C5500W

S vremena na vrijeme iz Philipsa znaju dolaziti kvalitetni tanki zasloni za sve vrste računalnih mogućnosti, uključujući i gejmerske opcije.

Piše: Darko Brlečić

Sezona praznika se neumitno približava, gameri  dobivaju priliku za uživanje. Dolazi novi model gaming asortimana Evnia monitora, najnovija najava iz portfolija Philips monitora: Philips Evnia 32M2C5500W. Dizajniran i opremljen za pružanje brzine, imerzivnog iskustva i udobnosti gamerima svih profila, ovaj monitor osigurava beskrajno uživanje i izvrsnu vrijednost upakiranu u elegantan dizajn.

Glavne značajke

  • 1000R zakrivljen dizajn zaslona za imerzivno gaming iskustvo
  • Brzi VA panel s Quad HD rezolucijom za jasne slike i široke kutove gledanja
  • Brzina osvježavanja od 240 Hz za izvrsne performanse pri velikim brzinama
  • Okretno postolje podesivo po visini za veću udobnost
  • USB-hub povezivanje za veću jednostavnost i fleksibilnost

Philips Evnia 32M2C5500W pruža sve što današnji gameri trebaju kako bi izvukli maksimum iz svojih sesija, uživajući u svojim gaming avanturama na najvišoj razini. 1000R zakrivljeni VA zaslon pruža prekrasne slike u kombinaciji s udobnošću širokih kutova gledanja i ugodnim imerzivnim iskustvom koje pomaže gamerima da uđu u još zahtjevnije, zadovoljavajuće iskustvo. Kristalno jasne slike s Quad HD 2560 x 1440 rezolucijom osiguravaju da je svaka slika jasna i bogata bojama (92 % DCI-P3 pokrivenost), dok DisplayHDR 400 Certified podiže vizualnu izvedbu monitora za još jednu razinu s dubljim, realističnijim detaljima.

Osim izvanredne grafike, Philips Evnia 32M2C5500W pruža brzinu i preciznost koje zahtijeva najnovija generacija gaminga, ne propuštajući nijedan kadar. Ultra-brza stopa osvježavanja od 240 Hz, nisko ulazno kašnjenje, FreeSync Premium Pro i brzi odziv od 0,5 ms MPRT, znače da će čak i najuzbudljivije akcije i avanture uvijek biti glatke, brze i neprekidne bez ikakvog kašnjenja, ghostinga ili trzanja. Korisnici će se osjećati privučeni ekranom i magičnim iskustvom.

I budući da svaka gaming sesija treba biti užitak i za um i za tijelo, Philips Evnia 32M2C5500W opremljen je širokim rasponom značajki posebno dizajniranih za udobnost, praktičnost i dobrobit gamera. Bilo da koriste EasySelect za jednostavno prebacivanje kroz izbornike na zaslonu, smanjuju naprezanje očiju zahvaljujući LowBlue modu i Flicker-Free tehnologiji ili iskorištavaju prednosti nagiba, okretanja i prilagodbe visine Compact Ergo Base stalka monitora kako bi osigurali sate udobnog gledanja, gameri će se složiti da je ovaj monitor uvijek užitak koristiti.

https://www.evnia.philips

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

HAKOM-ova konferencija ˝Dan novih tehnologija˝

Andrija Jovićević  Svemirske tehnologije će u narednom desetljeću imati izuzetno snažan utjecaj na rast globalnog …