30 svibnja, 2024 6:07 pm

Partnerstvo Hrvatskog Telekoma i PlugSurfinga

HT elektricni auti

Hrvatski Telekom i međunarodna kompanija sa sjedištem u Berlinu PlugSurfing GmbH (PS), potpisali su Ugovor o suradnji na zajedničkoj promociji e-mobilnosti diljem jadranske regije, kako bi pomoću PlugSurfing aplikacije omogućili europskim korisnicima električnih vozila pristup velikoj mreži punionica u Hrvatskoj, koju je izgradio HT, zajedno s partnerima. Korištenje aplikacije predstavljeno je danas na električnoj punionici u sklopu City Centra one West u Zagrebu. City Center one prvi je shopping centar u Hrvatskoj koji je uveo punionice za električne automobile i to na sve tri svoje lokacije, dvije u Zagrebu i jednoj u Splitu.

Spajanje putem aplikacije PlugSurfing bit će do kraja srpnja moguće na svih 50 postaja Hrvatskog Telekoma, što će brojnim europskim turistima služiti kao dodatni poticaj da se upute u Hrvatsku svojim električnim vozilom. Vozačima su sva punjenja električnih vozila dostupna besplatno do kraja ove godine.

Hrvatski Telekom je u protekle tri godine razvio najširu i u potpunosti spojenu nacionalnu mrežu električnih punionica u Hrvatskoj, čiji se popis nalazi na www.Puni.hr . Kako bi pružio uslugu koja je dostupna uvijek i svugdje u nacionalnoj i paneuropskoj mreži postaja za punjenje, razvio je i portfelj krajnjih korisničkih usluga, koji uključuje T-Charge SMS i T-Charge RFID.

Upravo će PlugSurfing aplikacija omogućiti jednostavniji i brži pristup električnim punionicama diljem Hrvatske, što je dodatno poboljšati čitavo korisničko iskustvo.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Dva američka glasovna glumca tužila su startup Lovo jer su njihovi glasovi korišteni za treniranje umjetne inteligencije

  New York Times- dvoje američkih glasovnih glumaca, Paul Skye Lehrman i Linnea Sage, nedavno …