28 listopada, 2021 12:45 am

Oreo za Galaxy S8/S8+ pri Beti četvrtoj po redu

Svi vlasnici Samsung Galaxy S8/S8+ modela osvanuli su s osmijehom od uha do uha kada se u studenom počeli govoriti kako će Android Oreo 8.0 „uskoro” dospjeti” na njihove digitalne ljubimce. No čini se kako to „uskoro” neće biti tako skoro. Naime početkom prosinca započeo je proces Beta testiranja Androida Oreo 8.0 za Samsung Galaxy S8/S8+ modele, te je do sada dogurao do svoje četvrte inačice.

Za one koji su Developeri te su prijavljeni kao Beta testeri Orea, noviteti koji donose svih 850MB koliko teži nadogradnja jesu ispravljeni problemi prilikom Bluetooth te WiFi povezivanja kao i omanje ispravke u svakodnevnom radu. Za „obične” korisnike Android Oreo 8.0 na Galaxy S8/S8+ modele neće dospjeti prije kraja siječnja 2018, godine. Dakle treba još strpljenja ali se nadamo kako će sam Oreo svojim dolaskom to i opravdati.

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Samsung sa najnovijim modelom Galaxy A52s 5G 

Andrija Jovićević Tvrtka Samsung Electronics nedavno je predstavila najnoviji Samsung Galaxy A52s 5G pametni telefon. …