20 svibnja, 2024 11:37 pm

OnePlus nije zaboravljen od strane Androida, kao ostali

Autor: Nino Krstačić

oo3

OnePlus nije zaboravljen od strane Androida, kao ostali što bi svima trebalo biti i uzor

Tvrtka OnePlus koja je na tržište do sada izbacile sveukupno četiri modela pametnih telefona (OnePlus One, OnePlus Two, OnePlus 3 te OnePlus X), dolazi s novim informacijama i navodima. Naime za sada nepoznati izvori odnosno vrlo bliski čelništvu tvrtke najavljuju dolazak nadogradnje svoje Oxygen platforme koja se temelji na Androidu. Da budemo precizniji riječ će biti o nadogradnjama koje će se oslanjati na dvije inačice Android mobilne platforme a vrijediti će za dva OnePlus modela pametnih telefona.

Da budemo precizniji Android 7.0 Nougat doći će na OnePlus 3, dok će Android 6.0.1 Marshmallow dospjeti na OnePlus X pametni telefon. Ukoliko se pitate kada će navedene nadogradnje dospjeti na navedene pametne telefone, odgovor na to pitanje nije još uvijek dostupno. No nadamo se kako neće mnogo vremena proteći dok obavijest o nadogradnjama ne dospije.


Vezani članci:

Redizajnirani Zenbook, najprestižniji laptop na svijetu

Windows 10 upravo je ono što je Microsoft i tražio

Dreambox sa novim modelom DM525

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

AGON by AOC širi svoju novu G4 gaming seriju

Piše: Darko Brlečić AGON by AOC – jedan od vodećih svjetskih brendova gaming monitora i …