13 lipnja, 2024 10:27 pm

OnePlus 6 donosi skener otiska prsta smješten u zaslonu

Prema posljednjim navodima na CES-u 2018, godine tvrtka „OnePlus” predstavit će svoj flagship model za narednu godinu. Riječ će biti o OnePlus 6 modelu koji će prema samome nazivu biti nasljednik za sada još uvijek aktualnog OnePlus 5 modela. Ovdje sada nećemo spominjati značajke i mogućnosti OnePlus 6 pametnog telefona, već jednu novinu koji će isti sa sobom donijeti. Riječ je o skeneru otiska prsta no ne o „običnom načinu” kao do sada, veće će isti biti smješten unutar zaslona OnePlus 6 pametnog telefona.

S druge strane čelnici OnePlus tvrtke kazuju kako će OnePlus 6 biti predstavljen na CES-u a u prodaju bi trebao krenuti u veljači. Ako se ovo pokaže točnim OnePlus 6 bit će prvi pametni telefon na tržištu koji skener otiska prsta sadrži unutar zaslona. Što do sada nema niti jedan drugi pametni telefon.

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …