15 lipnja, 2024 10:07 pm

Nova regionalna direktorica u Tele2 AB

TELE2 Malin Holmberg 1

Malin Holmberg imenovana vršiteljicom dužnosti regionalne direktorice i članom rukovodećeg tima Tele2 AB

Stockholm/Zagreb, 15. srpnja 2015. – Tele2 AB (Tele2), (NASDAQ OMX Stockholm Exchange: TEL2 A i TEL2 B) danas je objavio imenovanje Malin Holmberg vršiteljicom dužnosti regionalne direktorice za Litvu, Estoniju, Latviju, Austriju i Hrvatsku kao i članom rukovodećeg tima Tele2 AB. Navedeno imenovanje stupa na snagu 1. kolovoza 2015. godine. Malin Holmberg izravno će odgovarati predsjedniku i glavnom izvršnom direktoru Tele2 AB, Matsu Granrydu.

Malin dolazi s pozicije predsjednice Uprave Tele2 Hrvatske koju je preuzela u lipnju 2012. godine, a koju će nastaviti obnašati. Prije toga, Malin je vršila dužnost direktorice proizvoda grupe unutar Tele2 Grupe.

Niklas Sonkin nastavlja vršiti dužnost glavnog direktora za mrežnu infrastrukturu i informatičku tehnologiju Tele2 AB, te ostaje odgovoran za Njemačku i Kazahstan.

Komentirajući imenovanje, predsjednik i glavni izvršni direktor Tele2 AB, Mats Granryd, je izjavio: „Sretan sam što mogu poželjeti dobrodošlicu Malin u rukovodeći tim Tele2 AB. Njeno iskustvo i rezultati u telekomunikacijskoj industriji zasigurno će biti od velike koristi tržištima za koja će biti odgovorna i sa zadovoljstvom očekujem njen doprinos razvoju Grupe“.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Kineske tv kompanije vodeće u Rusiji

Kineski brend Haier istisnuo je korejski Samsung sa vodećeg mesta na ruskom TV tržištu. Po …