19 svibnja, 2024 5:30 pm

Nokia C1 u dvije izvedenice krajem 2016. godine

Autor: Nino Krstačić

c1

Znamo i samo kako je Nokia svoje poslovanje vezano uz proizvodnju te plasman pametnih telefona na određeno vrijeme ustupila (prodala) Microsoftu. No s time na umu danas donosimo navode koji ukazuju na to kako bi kraj naredne 2016. godine mogao biti poprilično zanimljiv. Naime upravo bi negdje u tom razdoblju ako se ove informacije pokažu točnima Nokia ponovno mogla započeti proces prodaje te plasmana svojih mobitela na tržište.

Upravo pametnih telefona za koji mnogi nisu vjerovali da je Nokia u stanju i proizvesti. Nokia C1 kako bi glasilo ime pametnog telefona bila bi u potpunosti proizvedena te plasirana od strane ove tvrtke. Informacije su toliko šarolike da se čak govori kako će Nokia C1 dolaziti u dvije veličine zaslona (5“ te 5,5“) no obje veličine pri Full-HD načinu prikaza. Isto tako dvije posve različite veličine zaslona trebali bi dolaziti i s dvije posle različite konfiguracije. Tako će 5“ model dolaziti s 32GB Interne te 2GB Radne memorije. Dok bi 5,5“ dolazilo s 3GB te 64GB Interne memorije.

Navodi govore još i o kameri Nokia C1 modela, odnosno o primarnoj od 13MP te sekundarnoj od 5MP. Ovo su za sada na žalost sve informacije, nadamo se kako će nadolazeće razdoblje donijeti još koji više nego koristan navod. Krajem 2016. godine možemo očekivati prvu „punokrvnu“ Nokiju, Nokia C1. Umalo smo zaboravili navesti kako će Nokia C1 dolaziti s Microsoft Mobile 10 platformom, što je u jednu ruku i očekivano s obzirom na „povijest“ odnosa Nokie i Microsofta, zar ne?

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

HAKOM-ova konferencija ˝Dan novih tehnologija˝

Andrija Jovićević  Svemirske tehnologije će u narednom desetljeću imati izuzetno snažan utjecaj na rast globalnog …