19 svibnja, 2024 3:59 pm

Nokia 9 izgleda gotovo kao Samsung Galaxy S7 Edge

Ne znamo kada dolazi glavna Nokia 9 , ali smo uvjereni da postoji, a sada imamo dobru ideju o tome kako bi to moglo izgledati, zahvaljujući novoj slici. Izgleda kao Samsung  Galaxy S7 Edge Na prednjoj strani je zakrivljen zaslon koji prema prethodnim glasinama iznosi 5.5-inčni QHD AMOLED zaslon (isto kao i Galaxy S7 Edge), ima iznad i ispod zaslona, ​​poput S7 Edgea, a tu se pojavljuju staklena leđa, poput S7 Edgea. Čak je i kamera Nokia 9 slično postavljena.

Ipak, ne možemo biti previše kritični, kao da će imitirati telefon, S7 Edge je dobar izbor, a postoji i nekoliko razlika.

Nokia 9 izgleda da ima obli AMOLED zaslon i poznati dizajn.

Nije baš identično

Na primjer, skener za otiske prstiju tvrtke Nokia 9 nalazi se na poleđini (više nalik na Samsung Galaxy S8) i ima fotoaparat s dvije leće, a ne jedan objektiv. Staklo na stražnjem dijelu također izgleda savijeno više nego na S7 Edgeu.

Usporedbe osim toga, ako su te slike  točne, Nokia 9 ima oblik  kao dobar telefon, posebno u tamnoplavoj shemi boja prikazanih ovdje. Ne znamo sve boje u kojima će Nokia 9 doći, ali slične slike u bakrenoj sjeni prethodno je dijelio Waqar Khan na Twitteru.

 Očekujemo da ćemo vidjeti Nokia 9 prije kraja godine, a do sada izgleda da će to biti veća, skromnija alternativa Nokia 8.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

HAKOM-ova konferencija ˝Dan novih tehnologija˝

Andrija Jovićević  Svemirske tehnologije će u narednom desetljeću imati izuzetno snažan utjecaj na rast globalnog …