19 svibnja, 2024 12:36 pm

MeanIT Smart Watch M40 Call

Andrija Jovićević

Sportski i elegantan sat za svaku priliku

Pametan sat ili, ako Vam je lakše, Smart Watch može biti vrlo koristan gadget ako ga do sada niste imali. Međutim, prilikom njegove kupovine trebali biste sed zapitati za koju namjenu vam je potreban. Kada ga nositi? Šta mogu s takvim satom mjeriti? Dobivamo li s višom cijenom i više mogućnosti? Odabrati i kupiti neki skupi brand? u konačnici – koji pametan sat kupiti?

Morate si ipak postaviti hrpu pitanja prije kupovine kako bi odabrali ono zaista što vam je potrebno da bi ga nosili s guštom. Kako vam ne bi bio, kao mlađoj generaciji, samo modni dodatak kojeg često nije potrebno ni puniti.

Pametna narukvica ili pametan sat?

Oboje mogu biti pravi izbor, obje varijante mogu zadovoljiti obje vaše potrebe. Nama je zapeo za oko model MeanIT Smart Watch M40 Call na prvu jer vrlo vjerno daje osjećaj pravog sata na ruci i meni osobno nije prevelikih dimenzija, tako da je za vrijeme testiranja, koje se i malo odužilo, više nego s drugim satovima, pružio pravo malo zadovoljstvo s različitim mjerenjima koje se mogu njime pratiti.

Meni osobno najzanimljivi bitni dijelovi odnose se na slijedeća mjerenja:
Koraci
Tlak
Otkucaji srca
Kisik u krvi
Spavanje
Štoperica (hodanje, trčanje, bicikl, nogomet, košarka, badminton..)

Zanimljiv dodatak kod ovog, možemo reći jeftinog sata, je javljanje i razgovor na poziv dok ste povezani s mobitelom, prikaz vremena, slikanje. Uz te sitnice na vrlo lagan način možete promijeniti izgleda sata od klasičnog sata s kazaljkama do modernoga pametnog sata s pokazivanjem osnovnih i važnih mjerenja. Osim izgleda sata s njegovog marketa, možete uvesti i neku svoju sliku i tako složiti svoj vlastiti izgled početnog ekrana.

U sljedećem video uratku, kolega Kruno je vrlo detaljno pokazao koje su sve mogućnosti ovog pametnog sata:

Jeste li vidjeli neku aplikaciju na satu koju bi voljeli često koristiti?

Baterija

Koliko traje baterija ovisi o samom korisniku-  što mu je potrebno da prikazuje i jeli mu bitna povezivost s mobitelom konstantno ili samo povremeno. Na samom početku, satom se igrate i trajanje baterije može kraće trajati, recimo 15 do 20 dana. Međutim, kad se jednom zasitite igre i isprobavanja, slijedi zaključak kako nema potrebe imati sat konstantno povezan. Tada se trajanje baterije uvelike produžuje.

Povezivanje pametnog sata s mobitelom nakon par tjedana druženja, se odvija u vrlo kratkom vremenu da povučete na mobilnu aplikaciju od sata, sve podatke koje ste tokm dana ili tjedna sakupili da bi lakše vidjeli recimo kako ste spavali po noći, jel vam tlak u granicama normale ili koliki su vam otkucaji srca.

Skupi satovi vas mogu razočarati nakon što ste u rukama imali ovaj pametni sat jer nemaju sva mjerenja kao što ima ovaj, a uz to je vrlo privlačan kako cijenom, izgledom tako i rezervnim remenom.

CIJENA: 499,00 Kn
WebShop

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

AGON AGM 600 – kad nisi gamer

  Marina Barić Iako se radi o mišu za gaming, ovaj je test napravljen u …