17 lipnja, 2024 4:20 pm

LTE Apple Watch će raditi samo u zemlji kupnje

S pokretanjem serije LTE Apple Watch 3, Apple je konačno uspio ukloniti Apple Watch vlasnike s njihovih iPhone uređaja. To znači da ako ne želite nositi svoj iPhone posvuda, to je mogućnost da ostanete povezani. Nažalost, ako planirate putovati s njom, imajte na umu da ćete ipak trebati vaš iPhone (i lokalni SIM).

Prema MacRumorsu, jedan od njihovih čitatelja potvrdio je predstavnik tvrtke Apple koji mu je rekao da će LTE Apple Watch raditi samo u svojoj zemlji kupnje. To znači da biste, ako ste mislili na kupnju LTE modela u inozemstvu i zatražili povrat poreza prilikom odlaska, još uvijek možete to učiniti, osim što će sat izgubiti LTE funkcionalnost kada se vratite u svoju domovinu.
Predstavnik je izjavio: “Ako ste kupili jedan (Apple Watch S3 GPS + Cellular) putem Apple Online Storea SAD-a, to će raditi samo za četiri američka operatera. Nažalost, to ne bi radilo na međunarodnom planu. Nisam posve siguran koju vrstu pogreške bi pokazalo da ste u Njemačkoj preuzeli Američki Watch, ali to ne bi bio kompatibilan s Telekomom. ”
Dakle, ako ste se nadali da ćete lutati s Apple Watch Series 3, . Međutim, ako vam ne smeta uparivanje s vašim iPhone uređajem, trebali biste ga moći upotrebljavati u drugoj zemlji sve dok vaš iPhone ima internetsku vezu, tako da je potrebno zapamtiti ako namjeravate kupiti uređaj.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …