19 svibnja, 2024 1:03 pm

Logitechova tipkovnica za dnevne boravke

Logitech Wireless Touch keyboard k400 Plus_19_72_dpi 

Logitech bežična touch tipkovnica K400 Plus omogućava besprijekorno kontroliranje zaslona vašeg računala na TV-u

Tvrtka Logitech je danas najavila Logitech bežičnu touch tipkovnicu K400 Plus kojom se omogućuje udobno kontroliranje računalnog zaslona na televizoru. K400 plus tipkovnica ima bežični raspon od 10 metara i integrirani touchpad, a savršeni je dodatak za streaming filmova, TV emisija, glazbe ili drugih zabavnih sadržaja na vašem računalu iz udobnosti naslonjača.

K400_Charcoal_FOB_72_dpiDnevni boravak je mjesto gdje se opuštamo, zabavljamo i družimo s prijateljima i obitelji“, izjavila je Charlotte Johs, potpredsjednica odjela za računalnu periferiju u Logitechu. “Logitech bežična tipkovnica K400 plus olakšat će vam povezivanje računala s TV-om i brže pretraživanje Internet sadržaja.”

Nadograđujući se mogućnostima na već popularnu Logitech bežičnu touch tipkovnicu K400, K400 plus ima odgovarajući integrirani touchpad s podesivim upravljačem kontrola što je čini kompaktnim uređajem koji u jednom donosi tipkovnicu i miša. Pripadajuće tipke omogućuju jednostavan pristup kontrolama glasnoće i navigaciji izbornika, a intuitivne tipke sa strelicama pomoći će vam da brže izaberete zabavni sadržaja iz Internet ponude.

Dizajnirana za moderne dnevni boravak, Logitech bežićna touch tipkovnica K400 plus je elegantnog dizajna i neutralno sive boje što ju time čini idealnom za svakoga. Baterije traju do 18 mjeseci i osiguravaju beskrajne sate zabave.

Cijena i dostupnost

Logitech bežična touch tipkovnica K400 Plus se očekuje da će biti dostupna u srpnju po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 339,00 kuna.

K400_Charcoal_BTY2_72_dpi

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

HAKOM-ova konferencija ˝Dan novih tehnologija˝

Andrija Jovićević  Svemirske tehnologije će u narednom desetljeću imati izuzetno snažan utjecaj na rast globalnog …