19 svibnja, 2024 1:07 pm

Logitech predstavlja svoj najnapredniji prijenosni miš

 Logitech MX Anywhere 2

Logitech MX Anywhere 2 bežični prijenosni miš je dizajniran za rad bilo gdje i bilo kada

Logitech je od danas poboljšao način na koji ljudi koriste svoja računala predstavljanjem Logitech MX Anywhere 2 bežičnog prijenosnog miša. Ovaj prijenosni miš visoke produktivnosti radi apsolutno sve što poželite.

Logitech MX Anywhere 2 3Uz napredni Darkfield laserski senzor odgovarat će radu na svim podlogama, uključujući i staklenoj površini, a zahvaljujući kompaktnom i osmišljenom dizajnu možete Logitech MX Anywhere 2 bežični prijenosni miš uistinu koristiti gdje god to poželite. Dovoljno je malen da stane u torbu, a njegova gumena površina čini ga ugodnim za dulji vremenski rad.

“Logitech MX Anywhere 2 bežični prijenosni miš je naša mobilna verzija nagrađivanog MX Master bežičnog miša te pruža najbolju kombinaciju povezivanja, veličine i udobnosti,” rekla je Charlotte Johs, potpredsjednica odjela za računalnu periferiju u Logitechu. “Dizajniran je za rad gdje god to poželite i daleko je najsvestraniji prijenosni miš koji danas postoji.

Logitech MX Anywhere 2 bežični prijenosni miš se može povezati na Windows ili Mac računala pomoću Pico Unifying prijamnika ili pak zahvaljujući Bluetooth Smart tehnologiji. Također, MX Anywhere 2 možete povezati sa do tri uređaja istodobno, a uz pomoć Logitech Easy-Switch tipke lako ćete se prebacivati ​​između uređaja čime se omogućuje da slobodno raditi na svom desktopu, laptopu ili tabletu, bilo kod kuće ili na putu. Kotačić na MX Anywhere 2 mišu je opremljen za hiper-brzo pomicanje tako da možete jednostavno listati kroz dokumente ili web-stranice, a zatim se možete prebacite na click to click način rada za precizniju navigaciju.

Logitech MX Anywhere 2 1Slično kao Logitech MX Master bežični miš, Logitech MX Anywhere 2 možete prilagoditi korištenjem Logitech Options softwarea za repliciranje kontroli gesta na Mac računalima kako biste ostvarili precizniju kontrolu. Miš može trajati do dva mjeseca s jednim punjenjem baterija, a nakon punjenja od samo jedne minute miš je moguće koristiti do dva sata

Cijena i dostupnost

Logitech MX Anywhere 2 bežični prijenosni miš se očekuje da će biti dostupan u kolovozu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 599,00 kuna.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

HAKOM-ova konferencija ˝Dan novih tehnologija˝

Andrija Jovićević  Svemirske tehnologije će u narednom desetljeću imati izuzetno snažan utjecaj na rast globalnog …