19 svibnja, 2024 2:02 pm

Logitech G predstavlja prvi Force Feedback volan za Xbox One i PC

STARLIGHT_XRAY_R_72_dpi

Logitech G920 Driving Force sastavljen je od volana s kožnatom presvlakom, dvostrukim force feedback motorom, pedalama i mjenjačem od nehrđajućeg čelika

Logitech je najavio Logitech G920 Driving Force, svoj prvi force feedback volan, namijenjen za Xbox One, ali i za PC računala. Osmišljen za preciznu vožnju s dugotrajnom pouzdanošću i izdržljivošću, Logitech G920 Driving Force ima dvostruki motor s snažnim force feedback mehanizmom i spiralnim prijenosnikom bez praznog hoda, volan s kožnom presvlakom, pedale od nehrđajućeg čelika, kočnice i kvačilo. Volan je kompatibilan s opcionalnim Driving Force ručnim šest-stupanjskim mjenjačem. Ovo je prvi Logitechov igraći volan za Xbox One, a bit će dostupan ove jeseni.

Logitech G920 je volan koji su obožavatelji već jako dugo čekali za Xbox One,” izjavio je Ujesh Desai, generalni menadžer Logitechove jedinice za gaming business. “Osmisli smo ga na osnovu nasljeđa naših prethodnih generacija volana kako bismo donijeli istinski doživljaj za Xbox One igrače. Osobno, ne mogu dočekati da stanem iza našeg volana i odigram Forza Motorsport 6.”

Ovo je izvanredna vijest za sve Xbox One fanove koji su u prošlosti koristi Logitechove volane i sad su dočekali novi volan namijenjen za naš sustav,” rekao je James Hunter, direktor poslovanja i strategije za Xbox dodatke. “S izlaskom Forza Motorsport 6 igre ove jeseni, igrači će imati mogućnosti osjetiti pravi doživljaj vožnje uz Logitech G920 volan.”

Realističan Force Feedback

G920_Wheel_BTY_72_dpiProjektiran s dvostrukim motorom i force feedback mehanizmom, Logitech G920 Driving Force realno simulira osjećaj vožnje u automobilu, stvarne uvjete na cesti i trošenje guma kako biste mogli osjetiti nedovoljno ili prekomjerno upravljanje za vrijeme vožnje, gubitak smjera i još mnogo toga. Sa spiralnim zupčastim prijenosnikom u auto-mjenjaču dobit ćete iznimno tihe i precizne upravljačke akcije. Prijenos bez praznog hoda također omogućuje da uz pomoć pedala i volana maksimalno povećate kontrolu.

Izdržljivi dizajn

Logitech G920 Driving Force je osmišljen za dugo trajanje budući da ima ležajeve od čeličnih kuglica i pedale i mjenjač od nehrđajućeg čelika. Ručno obrađena koža visoke kvalitete daje Logitech G920 Driving Force volanu visoke igraće performanse, a igraču osigurava ugodniji i trajniji doživljaj. Osim toga, volan možete postaviti na stol ili igraće sjedalo kako biste smanjili pomicanje ili klimanje tijekom različitih akcijskih manevara.

Jednostavan pristup kontrolnim tipkama

Tipke konzole, D-Pad i poluautomatski mjenjač su na volanu Logitech G920 Drivinge Force jednostavno pozicionirani i dostupni u svakom trenutku.

Prilagodljive pedale

G920_Pedal_BTY 1_nolo_72_dpiLogitech G920 Driving Force ima pedale koje omogućuje ugodno kočenje, ubrzavanje ili promjenu brzine, baš kao što biste to radili u stvarnom automobilu, a također vam omogućuje da za vrijeme vožnje zadržite uspravni položaj tijela. Papučica kočnice oponaša rad stvarnog kočionog sustava kako biste imali prilagodljiv i realističan osjećaj kočenja. Osim toga, G920 uključuje kvačilo koji igračima, koji žele testirati svoje sposobnosti, može doprinijeti stvaranju istinskog trkaćeg iskustva.

Opcionalni Driving Force mjenjač

Dostupan kao dodatna oprema, Driving Force Shifter je šest-stupanjski ručni mjenjač s push-down vožnjom unatrag. Driving Force mjenjač je kvalitetno napravljen od čelične osovine i kožne presvlake, a pripadajuće stezaljke i vijci omogućuju da Driving Force mjenjač pričvrstite na podlogu.

Cijena i dostupnost

Logitech G920 Driving Force se očekuje da će biti dostupan početkom listopada 2015. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2999,00 kuna. Driving Force mjenjač se očekuje da će biti dostupan kao dodatna oprema po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 449,00 kuna.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

HAKOM-ova konferencija ˝Dan novih tehnologija˝

Andrija Jovićević  Svemirske tehnologije će u narednom desetljeću imati izuzetno snažan utjecaj na rast globalnog …