23 lipnja, 2024 7:55 am

Logitech G najavljuje bežičnog igraćeg miša za profesionalnu razinu igre

Logitech g

Logitech G900 Chaos Spectrum donosi najbolju bežičnu tehnologiju, napredni optički senzor, dizajn namijenjen za ljevake i dešnjake, te prilagodljivo osvjetljenje

Logitech  je najavio svojeg najboljeg miša do sada, Logitech® G900 Chaos Spectrum. Novi bežični G900 miš ima optički senzor, dizajn namijenjen za dešnjake i ljevake, prilagodljivo osvjetljenje, dizajnirane mehaničke tipke, te laganu konstrukciju za izvrsnost u izvedbama i udobnost tijekom dugotrajnog igranja. Logitech G900 Chaos Spectrum pruža tako najbolje od bežičnih performansi što su potvrdili i eSport profesionalni igrači.

“Razgovarali smo s eSports profesionalcima koji su naglasili da nisu oduševljeni žičanim igraćim miševima,“ rekao je Ujesh Desai potpredsjednik i generalni menadžer za gaming u Logitechu. “Igrači žele imati slobodu koju im nude bežični miševi, a pouzdanost i preciznost žičanih miševa. To je i bila premisa naših dizajnera u ideji da osmislimo bežičnog igraćeg miša koji će biti brži od drugih žičanih miševa. Uvjereni smo kako je G900 najbolji igraći miš kojeg smo ikad proizveli.

Bežična tehnologija za visoku profesionalnu razinu igre

Logitech g_oUz povratnu reakciju od jedne milisekunde i visoko optimiziranu 2.4GHz bežičnu vezu, Logitech G900 Chaos Spectrum nadmašuje sve druge bežične i žičane miševe. Zahvaljujući dijelom i ekskluzivnoj tehnologiji koja funkcionira po principu satnog mehanizma značajno se smanjuje potrošnja energije tako da igrači mogu kontinuirano igrati 32 sata uz jedno punjenje (odnosno 24 sata s originalnim postavkama za rasvjetu). Kad miš ostane bez baterije neprimjetno se prebacuje iz bežičnog u žičani način rada, a punjenje traje svega dva sata vremena.

Precizni optički gaming senzor

Logitech G900 Chaos Spectrum dolazi s optičkim senzorom koji je prihvaćen i potvrđen od strane profesionalaca kao najbolji gaming senzor na tržištu. Naziva se PMW3366 i precizno tumači svaki pokret ruke na zaslonu za brži i ugodniji rad, čak i pri visokoj osjetljivosti. Ima veliki DPI raspon od 200 do 12.000 s zero-senzorom ubrzanja i filtriranja, te pruža izuzetnu točnost praćenja i dosljednost u povratnim reakcijama pri bilo kojoj brzini.

Logitech G900 Chaos Spectrum omogućava konfiguraciju miša prema osobnim željama. Koristeći magnetsku navlaku za tipke, miš se može prilagoditi tako da bude prilagodljiv i za dešnjake i ljevake. Izrađen je kako bi mogao nesmetano stati u svaki dlan ruke, a pruća ugodu za dugotrajno korištenje. S Logitech Gaming Softverom možete prilagodite osvjetljenje i boje prema vlastitom načinu igre, sistemu računala ili uvjetima u prostoriji birajući iz paletu od 16,8 milijuna boja. Također, možete podesiti postavljanje rasvjete u fazu mirovanja ili isključivanje kad vaš sistem nije aktivan.

Mehaničke tipke

Tipke na Logitech G900 Chaos Spectrum su projektirane tako da povećavaju vrijeme povratnih informacija čime se ostvaruju brže i preciznije akcije u igri. Ovaj sustav utječe na smanjenje vremena reakcije između tipke i prekidača, a ujedno smanjuje silu koja je potrebna za klik što dovodi do bržih reakcija. Rezultat toga je brza, precizna i pouzdana izvedba u igri.

Osmišljeni dizajn

Svi dijelovi Logitech G900 Chaos Spectrum miša su optimizirani za smanjenje težine, bez narušavanja njegove stabilnosti. Konstrukcija miša je detaljno analizirana i optimizirana kako bi se izbjegla bespotrebna težina u izradi miša. Ovaj bežični igraći miš u ukupnosti teži svega 107 grama, udoban je za korištenje tijekom dugog razdoblja i osigurava brze povratne reakcije u igri.

Cijena i dostupnost

Logitech G900 Chaos Spectrum se očekuje da će biti dostupna u Europi početkom travnja po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.349,00 kuna. Za više informacija molimo posjetite gaming.logitech.com.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …