23 veljače, 2024 5:33 pm

Lemon8 alternativa za Tik Tok?

Kompanija koja je vlasnik TikToka u zadnje vreme dobija sve više na popularnosti . Ne tako poznata aplikacija  Lemon8 dobija sve više korisnika i postavlja se pitanje, da li je to zamena za TikTok u slučaju njegove zabrane?Platforma je u vlasništvu ByteDance-a, koja drži Tik-Toka, lansirana je u Japanu 2020. godine.U žižu interesovanja dospela je kada je krenula priča o delimičnoj ili potpunoj zabrani Tik Toka.

Početkom aprila, Lemon8 je u SAD imao 650.000 preuzimanja.Lemon8 je spoj Instagrama i Pinteresta, mesto za mlade kreativne ljude koji dele raznne sadržaje iz određenih kategorija proizvoda uključujući modu, šminku, hranu i putovanja. Veliki brendovi još uvek nisu pokazali intersovanje za aplikaciju. Pojavili su se lažni nalozi pojedinih brendova pošto Lemon8 za sada nema mogućnost verifikacije.

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Kina lansirala satelit za 6G mrežu

  Najveća  telekomunikaciona kompanija za mobilnu telefoniju, China Mobile, prva na svetu je uspešno lansirala  …