23 lipnja, 2024 7:59 am

Kii Seven aktivni kompaktni zvučnik sa streamingom

Aktivni zvučnicu su dugo vremena bili predodređeni za pro-domenu. Dynaudio  i njima slični su probili barijeru prema kućnoj upotrebi. Kii Seven ima za cilj ponuditi audiofilski zvuk za pametni dom – bežično

Piše: Darko Brlečić

Sustav usmjerenog  zračenja u obliku bubrega ima za cilj eliminirati veliki dio negativnog utjecaja prostorije za slušanje. Prema proizvođaču, to je omogućeno uporabom posebno razvijene tehnologije “Active Wave Focusing”.

 

Svaki Kii Seven opremljen je s dva bočno usmjerena woofera od 6,5 inča, srednjotoncem od 5 inča i valovito vođenim visokotoncem. Zvučničke jedinice  pogoni  integrirano pojačalo snage 600 watta. Raznovrsne funkcije ne bi trebale biti dostupne samo putem touchpada na stražnjoj strani, već i putem aplikacije “Kii Home”, koja bi također trebala imati funkcionalnost u više prostorija s do 12 zona i visokom razinom kontrole i mogućnosti podešavanja. Uz Bluetooth i Airplay2, Kii Seven podržava Spotify Connect, Roon Ready, Tidal Connect i Qobuz Connect. Dakle, za svakog  ponešto !

https://kiiaudio.com/

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Evolucija Soundbar Zvučničkih sustava: Od početaka do današnjih Dana

Nekad su vladali jeftini 5.1-kanalni sustavi kućnog kina u kutiji, ali to je bilo prije …