29 svibnja, 2024 10:49 pm

Instagram donosi prijenos uživo na Android i iOS

Autor: Nino Krstačić

ii3

Odmah na početku želimo reći kako ovo nije novitet. Kada bi se gledalo u slučaju „Instagrama“ onda zasigurno jest novina. Naime upravo ova društvena mreža istražuje mogućnost postavljanja odnosno dovođenja nove značajke za svoje korisnika Android te iOS inačice aplikacije. Radi se o mogućnošću prijenosa video zapisa uživo. Naime prema riječima čelnika Instagrama značajka će dolaziti u vidu novog „gumba“ na čiji će se odabir otvoriti okvir za početak snimanja video sadržaja te odmah i plasmana istog.

ff

Ista značajka uopće nas ne iznenađuje kada znamo kako je Instagram u vlasništvu Facebooka, koji je pripadajuću uslugu plasirao svojim korisnicima negdje početkom ljeta. Ono što nam je za sada nepoznanica jest datum plasmana značajke za Android pa samim time i za iOS platformu. No ono što za sada možemo kazati jesu navodi kako pojedini Ruski korisnici Instagrama u Beti mogu se pozabaviti navedenom značajkom, što bi značilo kako je ista u razvoju te kako do finalne „inačice“ neće proteći mnogo vremena.


Vezani članci:

Huawei Mate 9 s navodnim navotetima

Osigurana brzina interneta od najmanje 30Mbit/s

Asus Zenfone 2 Laser, ZE500KL – test

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Dva američka glasovna glumca tužila su startup Lovo jer su njihovi glasovi korišteni za treniranje umjetne inteligencije

  New York Times- dvoje američkih glasovnih glumaca, Paul Skye Lehrman i Linnea Sage, nedavno …